Με όπλο στο χέρι η Μαρία Μπακοδήμου - Δεν φαντάζεστε τι κάνει όταν δεν είναι στο OPENtv

Πως περνάει τον ελεύθερο της χρόνο;

Με όπλο στο χέρι η Μαρία Μπακοδήμου - Δεν φαντάζεστε τι κάνει όταν δεν είναι στο OPENtv

Η Μαρία Μπακοδήμου όταν δεν είναι στο OpenTv δεν φαντάζεστε πως περνάει τον χρόνο της. Η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση με όπλο στο χέρι που σίγουρα ξάφνιασε τους followers της και δεν περιμέναμε με τίποτα να δούμε.

Η ίδια έχει αυξημένο επαγγελματικό ωράριο ωστόσο όποτε μπορεί κλέβει λίγο χρόνο για τον εαυτό της και κάνει πράγματα που της αρέσουν.

Αυτή την φορά η παρουσιάστρια του Open φαίνεται πως ξεκίνησε μαθήματα σκοποβολής με έμπνευση όπως έγραψε την Άννα Κορακάκη.

Η ίδια είναι μια δυναμική γυναίκα που δεν φοβάται να δοκιμάσει πράγματα που είναι για... τολμηρούς!

Δείτε την ανάρτηση της:

Μαρία Μπακοδήμου: Πίσω από τις κάμερες του Open έκανε «πανικό»! Έβαλε φόρεμα με 119 ευρώ!

«Πανικό» έκανε πίσω από τις κάμερες του Open η Μαρία Μπακοδήμου με το φόρεμα που φόρεσε αξίας 119 ευρώ. Τους άφησε όλους άφωνους.

Η παρουσιάστρια θέλει στην εκπομπή της πάντα να φοράει ρούχα που κολακεύουν την σιλουέτα της και ταιριάζουν με τα χρώματα της.

Για το λόγο αυτό επιλέγει να φοράει κομμάτια από την συλλογή της «Marymary shop» που ταιριάζουν σε όλους του τύπους γυναικών.

Το συγκεκριμένο που φόρεσε και τους άφησε άφωνους στο backstage είναι το πουκαμισοφόρεμα Chans που θα βρεις στο διαδικτυακό της κατάστημα με 119 ευρώ.

Πρόκειται για το μαύρο μίντι φόρεμα που θυμίζει πουκάμισο η πάνω όψη του. Θα το βρείτε στο «Marymary shop» με 119 ευρώ από 149 που ήταν η αρχική του τιμή.

Μαρία Μπακοδήμου Open tv

Αυτό το floral φόρεμα της παρουσιάστριας του Open βρίσκεται σε έκπτωση! Θα το βρεις μόνο με 115 ευρώ!