My Style Rocks: Κόντρα δίχως τέλος για Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Τόνια Κούμπα! Νέα "πυρά" on air!

Τι συνέβη;

My Style Rocks: Κόντρα δίχως τέλος για Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Τόνια Κούμπα! Νέα

Κόντρα δίχως τέλος για Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Τόνια Κούμπα στο My Style rocks καθώς αντάλλαξαν νέα "πυρά" on air για ακόμη μια φορά. Τι συνέβη και οι δυο παίκτριες όμως ήρθαν αντιμέτωπες για ακόμη μια φορά στο παιχνίδι;

Όταν η Τόνια βρέθηκε μπροστά στις συμπαίκτριές της για να τη βαθμολογήσουν εκείνη της έβαλε δυο λέγοντας «Σου έβαλα δυο γιατί θεωρώ ότι τόσο καιρό που είμαστε εδώ θα ήθελα να δω μια εξέλιξη σε εσένα που δεν την βλέπω. Η φούστα σου δε μου ταιριάζει με το πάνω μέρος του πουλόβερ.Δεύτερον δε μου αρέσουν καθόλου τα κοκαλάκια σου, έχουν κουράσει. Η τσάντα σου δε μου αρέσει καθόλου, μου θυμίζει κάτι που παίρνουμε στο σχολείο για να βάλουμε κάποια έγγραφα μέσα».

«Ήσουν τόσο σύγχρονη στο σχολείο; Χαίρομαι για σένα, δεν το βλέπω βέβαια εδώ αλλά χαίρομαι» είπε από την άλλη η Τόνια. Εντωμεταξύ δείτε και την νέα παίκτρια που μπήκε σήμερα

«Δε θα σου απαντήσω… Δε μου αρέσεις καθόλου το κέρδισες με την αξία σου το δυο» απάντησε ξανά η Ευρυδίκη.

My Style Rocks: Τα λόγια του Κουδουνάρη που συγκίνησαν την Ευρυδίκη!

"Άναψαν" οι εντάσεις στο My Style Rocks, καθώς τα λόγια του Κουδουνάρη συγκίνησαν την Ευρυδίκη! Ο ίδιος με αφορμή την παίκτρια και τα σχόλια της για την Κρίστεν που δεν φοράει πάντα second hand, έτσι όπως λέει, μίλησε για τον καρκίνο που πέρασε η Παπαδοπούλου!

Πιο συγκεκριμένα, όταν ήρθε η ώρα για να σχολιάσει το look της, και άκουσε την παίκτρια να σχολιάζει αρνητικά την άλλη κοπέλα ο ίδιος θέλησε να της θυμίσει την "μάχη" της!

Έτσι λοιπόν της τόνισε πως έχει περάσει πολλά και είναι αρκετά δυνατή που μπόρεσε να το ξεπεράσει, αλλά και να εμφανιστεί μπροστά στις κάμερες, κάτι που την συγκίνησε.

Ωστόσο, ο Κουδουνάρης της τόνισε, πως επειδή έχει περάσει και από όλα αυτά δεν θα έπρεπε να ασχολείται με μικροπράγματα.

Στο μεταξύ, ο Στέλιος Κουδουνάρης τα έβαλε και με την Κιάρα Μαρκέζη και την κατηγόρησε ότι της ετοιμάζει τα looks η Ραμόνα πριν λίγες μέρες!