My style rocks: Μπήκε η νέα παίκτρια στο παιχνίδι! Έκανε την πρώτη της πασαρέλα και έκλεψε τις εντυπώσεις!

Σας άρεσε;

My style rocks: Μπήκε η νέα παίκτρια στο παιχνίδι! Έκανε την πρώτη της πασαρέλα και έκλεψε τις εντυπώσεις!

Η νέα παίκτρια του My Style Rocks έκανε την είσοδο της σήμερα Δευτέρα στο παιχνίδι. Η ίδια μάλιστα έκανε την πρώτη της πασαρέλα και έκλεψε ήδη τις εντυπώσεις στο ριάλιτι. Ποια θα είναι η πορεία της θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Όπως σας είχαμε γράψει η νέα παίκτρια που έρχεται να "σαρώσει" το My Style Rocks είναι η Νέλλυ Ράι (Nerlly Rai) που κατάγεται από την Ρωσιά αλλά μένει στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Η ίδια το απόγευμα της Δευτέρας μπήκε στο παιχνίδι με την Κατερίνα Στικούδη να την καλωσορίζει. Η Νέλλυ έκανε και την πρώτη της πασαρέλα στο πλατό του παιχνιδιού κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

My style rocks παίκτρια

My style rocks

My Style Rocks: Η παίκτρια που θα μπει αντίο στο παιχνίδι

Spoiler "φωτιά" έπεσε για το My Style Rocks και έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό! Ποια κοπέλα θα φύγει από το παιχνίδι αυτή τη βδομάδα;

Ένα ακόμα spoiler ήρθε για το ριάλιτι μόδας του Star με πληροφορίες να θέλουν την Δήμητρα Αλεξανδράκη να φεύγει στο Gala που έρχεται στο τέλος της εβδομάδας.

«Αποχωρεί η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Αποχώρησε στο Gala με την κανονική διαδικασία. Νομίζω ότι κουράστηκε από όλο αυτό κι επειδή συναντιούνται στα καμαρίνια και μιλάνε, δεν είναι η πρώτη φορά που τους ζήτησε να την ψηφίσουν για να φύγει», αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη στην εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

My Style Rocks: Αδιανόητο! Ο Λάκης Γαβαλάς σηκώθηκε και τραγούδησε Μαζωνάκη!

Το αδιανόητο έγινε και στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, μιας και ο Λάκης Γαβαλάς, λίγο πριν την κριτική του σηκώθηκε πάνω και τραγούδησε ένα τραγούδι του Γιώργου Μαζωνάκη!

Με την Κορίνα Ανδραμιτίδου να έχει μόλις λάβει τη βαθμολογία της από τις συμπαίκτριές της και να κατευθύνεται προς τους κριτές, ο Λάκης Γαβαλάς πήρε απόφαση να σηκωθεί και να ερμηνεύσει... Μαζωνάκη!

Συγκεκριμένα, ο σχεδιαστής τραγούδησε το «Θέλω να γυρίσω στα παλιά», ωστόσο αυτό που τον έκανε να σηκωθεί ήταν το λευκό καπέλο που είχε επιλέξει να φορέσει η Κορίνα!

Το look της ωστόσο του φάνηκε πολύ ωραίο!

Στο μεταξύ είδατε την κόντρα που ξέσπασε χθες ανάμεσα στην Μαρία Καζαριάν και την καινούργια παίκτρια;

My Style Rocks Γαβαλάς