Αντελίνα Βαρθακούρη: Ο Χάρης γιόρταζε και του έστειλε την πιο τρυφερή ευχή!

Λιώσαμε!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Ο Χάρης γιόρταζε και του έστειλε την πιο τρυφερή ευχή!

Ο Χάρης Βαρθακούρης είχε την ονομαστική του εορτή χθες 10 Φεβρουαρίου και η σύζυγος του Αντελίνα του έστειλε την πιο τρυφερή ευχή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram! Τι ευχήθηκε στον σύζυγο της η παρουσιάστρια;

Η ίδια είναι χρήστης των social media ωστόσο σήμερα με αφορμή την ονομαστική εορτή του Χάρη, η παρουσιάστρια θέλησε να εκφράσει δημόσια την αγάπη της και να του στείλει τις ευχές της.

Συγκεκριμένα, η Αντελίνα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα instastory με μια τούρτα σε σχήμα καρδιάς που έγραφε: “Χρόνια πολλά έρωτά μας, σε λατρεύουμε» και είχε πάνω και τα αρχικά των μελών της οικογένειάς τους.Μη χάσετε επίσης την συγκινητική εξομολόγηση που έκανε η Αντελίνα Βαρθακούρη σε συνέντευξη που παραχώρησε!

«Έρωτά μου, ζωή μου, καρδιά μου, χρόνια σου πολλά! Να σε χαιρόμαστε! Σε λατρεύω!» έγραψε στην φωτογραφία.

Δείτε την ανάρτηση της:

Αντελίνα Βαρθακούρη

Αντελίνα Βαρθακούρη: H ημερομηνία του γάμου τους είναι καρμική! Την μέρα που παντρεύτηκαν ο Χάρης...

Το γνώριζες; Η ημερομηνία που παντρεύτηκαν ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι καρμική! Την ημέρα του γάμου τους ο τραγουδιστής εκτός από επέτειο έχει και γενέθλια καθώς έχει γεννηθεί στις 26 Μαρτίου, ακριβώς την ημερομηνία που επέλεξαν να παντρευτούν.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 26 Μαρτίου του 2013 δηλαδή 7 χρόνια πριν και μπορεί η ημερομηνία τους να μην είναι καθόλου τυχαία καθώς εκείνη την ημέρα ο Χάρης έχει και τα γενέθλια του με αποτέλεσμα να θέλει να γιορτάζει διπλή χαρά.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω Facebook και ο ίδιος ο Χάρης Βαρθακούρης αποκάλυψε το πρώτο μήνυμα στο κινητό που έστειλε στην Αντελίνα. Οπως έγραψε, «Θα σας πω μια ιστορία… Στο πρώτο μήνυμα που έστειλα ποτέ στη γυναίκα μου, (στο κινητό της, κανονικό μήνυμα, όχι στο facebook, όπου εκεί ανταλλάξαμε τα τηλέφωνα μας) την πέτυχα στο γήπεδο, στο ΟΑΚΑ, ενώ έβλεπε ποδόσφαιρο, τον Παναθηναϊκό».

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και έχουν μαζί και δυο κόρες.

Αντελίνα Βαρθακούρη: "Άδειασε" τον Χάρη με μία λέξη! Η ατάκα που τον "τσάκισε"!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, με μία μόνο της λέξη "άδειασε" δημόσια τον σύζυγο της, Χάρη Βαρθακούρη! Η ατάκα που είπε στον αέρα της εκπομπής και τον "τσάκισε"!

Το αγαπημένο ζευγάρι έγινε αμέσως viral μέσα από τους επικούς καυγάδες που έκανε στην εκπομπή του Star, "Globetrotters", της οποίας βγήκαν και νικητές.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», αναφέρθηκαν σε ένα περιστατικό που συνέβη στο αεροδρόμιο, με τον Χάρη Βαρθακούρη να σχολιάζει:

«Ήρωα με λένε εμένα, να ξέρεις, και το εννοώ αυτό, δεν κάνω χιούμορ τώρα. Πολύ πρόσφατα, στο αεροδρόμιο, άκουσα μια συμμορία αντρών να φωνάζει “ήρωας, ήρωας”».

Φυσικά η πάντα ετοιμόλογη Αντελίνα, δεν το άφησε να πέσει κάτω και του απάντησε:

«Εμ βέβαια, τι θα φωνάξουν οι άντρες, οι γυναίκες όμως; Εμένα μου λένε οι γυναίκες “κορίτσι μου, μαζί σου! Σκίστον, πιες του το αίμα κι άλλο”».