Διαζύγιο μετά από 12 χρόνια γάμου στην οικογένεια της Βασίλισσας Ελισάβετ - Σκάνδαλο στο Buckingham

Μόλις έσκασε "βόμβα"

Διαζύγιο μετά από 12 χρόνια γάμου στην οικογένεια της Βασίλισσας Ελισάβετ - Σκάνδαλο στο Buckingham

Σκάνδαλο ξέσπασε εδώ και λίγες ώρες στο Buckingham με την Βασίλισσα Ελισάβετ να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ αφού μετά από 12 χρόνια γάμου ήρθε το διαζύγιο για τον εγγονό της.

Δεν έχουν τελειωμό οι μπελάδες για την Βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς μετά το Megxit ένα ακόμη σκάνδαλο ταλανίζει το Μπάκιγχαμ.

Να σημειωθεί κιόλας πως η Meghan έχει βρει νέα δουλειά. Αλλά προχωράμε στο θέμα μας!

Ένα διαζύγιο από το... πουθενά, έφερε τα πάνω-κάτω στο Παλάτι και πλέον η Ελισάβετ έχει αρχίσει να σκέφτεται πάρα πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να «τραβήξει» τα λουριά καθώς οι υπόλοιπο γαλαζοαίματοι δεν δείχνουν να παίρνουν και πολύ σοβαρά τον ρόλο τους.

Μάλιστα, δημοσιεύματα, αναφέρουν πως οι απόφαση των Harry και Meghan να... αυτομολήσουν, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο διαζύγιο.

Η Καναδή, Autumn Philips, ζήτησε διαζύγιο από τον μεγαλύτερο εγγονό της Ελισάβετ, Peter, αφήνοντάς τον μετά από 12 χρόνια γάμου!

διαζύγιο Buckingham Βασίλισσα Ελισάβετ

Ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, Πίτερ Φίλιπς διαφημίζει γάλα στην Κίνα

Πολλοί επικρίνουν τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσσεξ για τον τρόπο με τον οποίο θα αμείβονται για εξωτερικά πρότζεκτ, καθώς θα γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι.

Αλλά ενώ οι συζητήσεις επικεντρώνονται στον πρίγκιπα Χάρι και στη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, ο άλλος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, Β’ του Ηνωμένου Βασιλείου Πίτερ Φίλιπς, εισπράττει χρήματα για διαφήμιση από κινεζική εταιρεία παραγωγής γάλακτος.

Ο Πίτερ, 42 ετών, γιος της πριγκίπισσας Άννας, πρόσφατα γύρισε δύο διαφημιστικά για μια κρατική επιχείρηση γαλακτοκομικών Bright Dairies και το Jersey Fresh Milk, στην οποία παρουσιάζεται ως «Μέλος της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας Πίτερ Φίλιπς».

Ο Πίτερ Φίλιπς λέει ότι μεγάλωσε με γάλα από το Τζέρσεϊ από την καρδιά του Ουίνδσορ αναφερόμενος στο κτήμα Γκλόστερσαϊρ που είναι ιδιοκτησίας της πριγκίπισσας Άννας.

Εκπρόσωπος του Longleat House, στο Γκλόστερσαϊρ όπου γυρίστηκε η διαφήμιση δήλωσε στην εφημερίδα Daily Mail ότι δεν χορηγήθηκε άδεια για την απεικόνιση του κτήματος .

Το διαφημιστικό άρχισε να προβάλλεται μόλις γνωστοποιήθηκε ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα χρησιμοποιεί τους τίτλους του, δεν θα εκπροσωπεί τη βασίλισσα και δεν θα λαμβάνει χρήματα από το δημόσιο ταμείο για τα βασιλικά καθήκοντα.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι σίγουρα πολύ πιο υψηλού προφίλ από τον ξάδελφό του πρώτου, αλλά δεν θα πρέπει να τηρούνται για όλα τα μέλη της οικογένειας οι ίδιοι κανόνες; είναι ένα ερώτημα που απασχολεί τους συντάκτες που καλύπτουν θέματα της βασιλικής οικογένειας.

Η νεότερη αδερφή του, Πίτερ, Ζάρα Φίλιπς, έχει επίσης εισπράξει χρήματα από διαφημίσεις των εταιρειών Land Rover και Rolex, χωρίς να χρειάζεται να πάρει έγκριση από τη βασίλισσα, δεδομένου ότι δεν της δόθηκε ποτέ βασιλικός τίτλος.

Πάντως ο εγγονός της βασίλισσας δέχεται επικριτικά σχόλια για το γεγονός ότι χρησιμοποιεί τους δεσμούς του με τη βασιλική οικογένεια για διαφημίσεις, κυρίως για το γεγονός ότι αναφέρεται ως «Μέλος της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας» και παρουσιάζει σύμβολα και εικόνες που παραπέμπουν στη μοναρχία.