Η Χριστίνα Λαμπίρη μιλά ανοιχτά για το Mega - Γιατί δεν θα βρίσκεται στο κανάλι

Τι είπε για την επιστροφή της στην τηλεόραση!

Η Χριστίνα Λαμπίρη μιλά ανοιχτά για το Mega - Γιατί δεν θα βρίσκεται στο κανάλι

Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε για [πρώτη φορά ανοιχτά για το Mega και την εκπομπή που ετοίμαζε στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μάλιστα η παρουσιάστρια που μίλησε στην "Φωλιά των Κου Κου" αναφέρθηκε πέρα από επιστροφή της στην τηλεόραση και στις πλαστικές επεμβάσεις!

Βάσει των όσων είπε η Χριστίνα Λαμπίρη δεν φαίνεται να επιστρέφει σύντομα στην τηλεόραση με την παρουσιάστρια να εξηγεί γιατί δεν προχώρησε η συνεργασία με το One παρόλο που ετοίμαζε εκπομπή.

Μάλιστα να σημειώσουμε ότι η επιστροφή του Mega πλησιάζει με το τρέιλερ να βλέπει την Δευτέρα (10/2) το φως της δημοσιότητας.

Γιατί όμως δεν "έκλεισε" η συμφωνία;

"Είναι πάρα πολύ όμορφη η ζωή χωρίς τηλεόραση. Δεν ήμασταν μόνο σε έντονες συζητήσεις με το One, δουλεύαμε γι’ αυτό το project. Αυτό άλλαξε στην πορεία, με την εξαγορά του Mega. Οπότε, το καθημερινό 10-12 που λέγαμε μεταφέρθηκε για Σαββατοκύριακο. Αλλά, μετά από τόσα χρόνια στη δουλειά, όταν έφυγε από το αρχικό πλάνο, είχα μια διαίσθηση ότι αυτό δεν θα προχωρήσει. Φαντάζομαι ότι οι άνθρωποι που στήνουν το Mega έχουν άλλα concept στο μυαλό τους και ενδεχομένως και άλλους ανθρώπους στο μυαλό τους. Από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα εισέπραττα ότι ενώ είχαμε ξεκινήσει πολλά παιδιά από το One, πολύ λίγα θα φτάσουμε στο νήμα του τερματισμού” είπε η παρουσιάστρια στην "Φωλιά των Κου Κου".

Τι είπε όμως για τις.. πλαστικές!

"Ένα μποτοξάκι το κάνω, αλλά έχω γύρω στον ένα χρόνο να κάνω. Τώρα μεγάλη τα ξεκίνησα, τρία χρόνια ας πούμε. Μπήκα μέσα στον χορό και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό" είπε στην ίδια εκπομπή η Χριστίνα Λαμπίρη.

Η Χριστίνα Λαμπίρη και το Mega - Αποχώρηση "βόμβα" από το κανάλι One

Η παρουσιάστρια θα επέστρεφε μετά από χρόνια στην τηλεόραση αλλά τελικά δεν θα την δούμε.

Η παρουσιάστρια είχε συμφωνήσει αρχικά με το One ωστόσο μετά την απόκτηση του Mega είχε συμφωνήσει για μια εκπομπή σε αυτό.

Ωστόσο τελικά όπως αναφέρει η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, η διοίκηση ανέφερε στην παρουσιάστρια πως δεν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους καθώς θέλουν διαφορετικό ύφος.

Μάλιστα έχουν κρατήσει μόνο τις παρουσιάστριες ειδήσεων, ενώ το κανάλι δεν θα βγει σύντομα στον αέρα.