Ελένη: Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθαρίζει την απόφαση της - Γιατί θέλει να φύγει;

"Πιθανόν να κάνει μια παύση. Δεν είναι πολύ κακό"

Ελένη: Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθαρίζει την απόφαση της - Γιατί θέλει να φύγει;

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθαρίζει την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να σταματήσει από την τηλεόραση! Γιατί θέλει να φύγει η παρουσιάστρια και τι πιστεύει ο ίδιος ότι έχει συμβεί με αυτήν την επιλογή; Τα αποκάλυψε όλα!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην κάμερα του "Ευτυχείτε", ο παρουσιαστής μίλησε για το "καυτό" ζήτημα της εποχής!

Χαρακτηριστικά ανέφερε για την αγαπημένη παρουσιάστρια ο Γιώργος Λιάγκας, “Δε νομίζω ότι θέλει να κάνει κάποια παύση η Ελένη Μενεγάκη. Προφανώς δεν τα έχει βρει με τους ανθρώπους του σταθμού και επειδή θέλει να είναι μπροστά στις εξελίξεις και πολύ καλά κάνει, γιατί είναι ο μόνος άνθρωπος ο τηλεοπτικός που πραγματικά φέρνει στο κανάλι στο οποίο δουλεύει πάρα πολλά λεφτά. Δεν νομίζω ότι η Ελένη έχει πει πουθενά ότι θέλει να σταματήσει την τηλεόραση. Τώρα αν δεν ικανοποιηθεί σε αυτά που θέλει, πιθανόν να κάνει μια παύση, δεν είναι πολύ κακό.”

Ωστόσο ο Λιάγκας δεν είναι ο μόνος που σχολίασε το γεγονός αυτό, καθώς σε αυτό αναφέρθηκε και ο Λάκης Λαζόπουλος πρόσφατα.

Ελένη Μενεγάκη: Φεύγει οριστικά από την τηλεόραση; Θα αφιερωθεί στον Μάκη και τα παιδιά της!

Τι θα γίνει τελικά με το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη; Φεύγει οριστικά από την τηλεόραση για να αφιερωθεί στον Μάκη και τα παιδιά της ή όχι;

Τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί πολλά για το μέλλον της στον Alpha, με την φετινή σεζόν να είναι και η τελευταία της συνεργασία με τον σταθμό!

Η ανακοίνωση ωστόσο είχε γίνει και στο παρελθόν με έμμεσο τρόπο, χωρίς να το καταλάβει κανείς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ρομίνας Ξύδα στο Πρώτο Θέμα, το οποίο συζητήθηκε και στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο”, η Ελένη Μενεγάκη, φεύγει από τον Alpha. Και αυτό γιατί θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις, και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.