Ο Αντύπας "αδειάζει" τον Οικονομόπουλο - "Ποτέ δεν έφυγα από μαγαζί"

Μάλιστα έδωσε μια συμβουλή προς τα νέα παιδιά

Ο Αντύπας

Μια δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο Αντύπας που ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους Happy Day για τον Νίκο Οικονομόπουλο και την αποχώρηση του τελευταίου από το μαγαζί στο οποίο εμφανιζόταν.

"Εγώ με αγκαλιές αρχίζω και με αγκαλιές τελειώνω" είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής για τις συνεργασίες δίνοντας μάλιστα μια συμβουλή προς τα νέα παιδιά.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος έληξε την συνεργασία του με το Κέντρο Αθηνών μετά από τρία χρόνια.

Ερωτώμενος λοιπόν α ο Αντύπας είπε τα εξής:

«Εμένα ποτέ μου. Εγώ με αγκαλιές αρχίζω και με αγκαλιές τελειώνω. Ποτέ μου δεν είχα τέτοια προβλήματα. Δεν ξέρω γιατί τα νέα τα παιδιά το κάνουν αυτό. Τους συμβουλεύω να έχουν υπομονή και να βλέπουν τα πράγματα στην πραγματικότητα γιατί έτσι όπως γίνεται η δουλειά έχουν απομυθοποιηθεί τα πάντα. Πρέπει να προσέξουν και να είναι χαμηλών τόνων όλοι».

"Άδειασε" το Κέντρο Αθηνών ο Οικονομόπουλος; - Όλη η αλήθεια για το τέλος της συνεργασίας

Όλη η αλήθεια πίσω από το πολυσυζητημένο της συνεργασίας του Νίκου Οικονομόπουλου με το «Κέντρο Αθηνών» στο οποίο εμφανιζόταν χρόνια, βγήκε στην επιφάνεια, ενώ αποκαλύφθηκε και ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του τραγουδιστή.

Μέσα από την εκπομπή της, «Καλύτερα δε γίνεται», η Ναταλία Γερμανού μίλησε για τον τσακωμό του Νίκου Οικονομόπουλου με τον επιχειρηματία του «Κέντρου Αθηνών», εξηγώντας αναλυτικά τι συνέβη.

Μάλιστα αποκάλυψε και σε ποιο μαγαζί θα βλέπουμε τον τραγουδιστή από εδώ και στο εξής:

«Η κόντρα του Νίκου Οικονομόπουλου με τον επιχειρηματία εμείς μάθαμε ότι ξεκίνησε όταν ο δεύτερος ζήτησε στον Νίκο Οικονομόπουλο να μεταφέρουν το σχήμα στη Θεσσαλονίκη. Ο Νίκος Οικονομόπουλος αρνήθηκε γιατί αυτό δεν είναι κάτι το οποίο είχαν συνεννοηθεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Νίκος Οικονομόπουλος δε θα μείνει χωρίς δουλειά. Θα πάει στο Fever σε λίγο καιρό που ολοκληρώνονται οι εμφανίσεις του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Πάνο Κιάμο και τον Νίκο Γκάνο».