Το νέο επαγγελματικό βήμα της Πάολα - Τι θα κάνει μετά τη συνεργασία με το Κουρκούλη

Δεν έχει γραφτεί πουθενά και είναι βόμβα μεγατόνων!

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Πάολα - Τι θα κάνει μετά τη συνεργασία με το Κουρκούλη

Έχουμε για πρώτη φορά το νέο επαγγελματικό βήμα της Πάολα, και μόλις μας «έσκασαν» οι πρώτες πληροφορίες για το τι θα κάνει μετά τη συνεργασία με το Κουρκούλη! Είναι επίσημο και το μόνο που μένουν είναι οι τελικές υπογραφές!

Οι δυο τραγουδιστές, σάρωσαν στην συνεργασία τους στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα πήραν και παράταση εμφανίσεων, κάτι που ανακοίνωσε η Πάολα με μια ανάρτηση που προκάλεσε εντύπωση. Ωστόσο, όπου να'ναι ετοιμάζονται για νέους δρόμους και νέα ξεκινήματα.

Η Πάολα και ο Νίκος Κουρκούλης θα συνεχίσουν να συνεργάζονται και στην Αθήνα, με το Fantasia να είναι το μαγαζί που θα τους φιλοξενεί. Οι εμφανίσεις τους αναμένεται να σαρώσουν και κάτι μας λέει πως πρόκειται να συζητηθούν πολύ! Πάολα και Κουρκούλης είναι αυτοί άλλωστε... Δείτε την ανάρτηση της Πάολας με την ίδια να τα σπάει μαζί με τον Κουρκούλη:

Η εμφάνισή της δίπλα στον Κουρκούλη που είδαμε πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια καριέρας

Η Πάολα έκανε την ανατροπή και κατάφερε μετά από 20 χρόνια καριέρας να εντυπωσιάσει ξανά! Αν το δείτε, θα συμφωνήσετε πως δεν υπάρχει αυτό που φόρεσε στην πίστα, μιας και το έβαλε για πρώτη φορά! Το look που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Η τραγουδίστρια, εμφανίστηκε στο πλευρό του Νίκου Κουρκούλη, στο οποίο και θα την βλέπουμε για λίγες μέρες ακόμα, αφού εμείς πρώτοι γράψαμε πότε θα ολοκληρωθεί η συνεργασία τους. Αμέσως ο Νίκος μόλις την εντόπισε έμεινε με το στόμα ανοιχτό, μιας και το look της ήταν άκρως πρωτότυπο και ιδιαίτερο.

Η Πάολα, φορούσε ολόσωμη φόρμα που αποτελούνταν όμως από δύο μέρη: Στο πάνω κομμάτι ήταν ένα κορμάκι από μαύρο βελούδο και στο κάτω καμπάνα παντελόνα με δαντέλα που άφηνε όλο το πόδι γυμνό! Η ίδια, συνήθως προτιμά τα φορέματα και έκανε κίνηση ματ με αυτή της την επιλογή. Ομολογούμε πως 20 χρόνια στην πίστα και κάτι τέτοιο, δεν είχε ξαναβάλει... Ιδού και το σχετικό βίντεο: