Ελένη: Κατάφερε να βγει στον αέρα η εκπομπή της - Καθυστέρηση 40 λεπτών

Τι αποκάλυψε για το πρόβλημα του σταθμού;

Ελένη: Κατάφερε να βγει στον αέρα η εκπομπή της - Καθυστέρηση 40 λεπτών

Και όμως η Ελένη Μενεγάκη κατάφερε να βγει στον αέρα η εκπομπή της, έπειτα από το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπισε ο σταθμός! Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είχε καθυστέρηση 40 λεπτών, ωστόσο βγήκε, συνεχίζοντας το κανονικό της πρόγραμμα.

Η ίδια φυσικά και έδωσε απάντηση στο ζήτημα που απασχολεί τις τελευταίες ώρες και διευκρίνισε το ζήτημα, που ανάγκασε το κανάλι να κόψει το δελτίο ειδήσεών του και να βάλει σε επανάληψη την σειρά, "Το Σόι Σου".

Χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια ανέφερε, "Σας ανησυχήσαμε λίγο; Δεν πειράζει, συμβαίνει καμιά φορά κι αυτό, μη νομίζετε. Στην τηλεόραση, τεχνικά είναι όλα, μπορεί να συμβεί. Καταλαβαίνω όμως ότι κι εσείς ανησυχήσατε, όχι μόνο γι’ αυτά που μου γράψατε στο Instagram, αλλά για να φτάσει να με πάρε η μαμά μου τηλέφωνο… Κατάλαβα ότι έχει γίνει πολύ θέμα! Εντάξει, έγινε, πέρασε, τέλειωσε κι εμείς προχωράμε κανονικά".

Το μαύρο που προέκυψε κατά τις 12.00 και έριξε τον Alpha, που μάλιστα σας αναφέραμε ήδη εμείς, προκάλεσε μεγάλη ταραχή αφήνοντας όλους τους τηλεθεατές "κάγκελο".

Δεν βγήκε η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha - Τι συνέβη

Η Ελένη Μενεγάκη έπρεπε να βγει στον αέρα στις 13:00 στον Alpha tv, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να είναι στην θέση της. Έχουμε αναλυτικά το τι συνέβη στο κανάλι, μιας και υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Το εν λόγω ζήτημα, είναι τεχνικής φύσης, όπως έχουμε ήδη γράψει. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στις 12:22 επέστρεψε για λίγο το σήμα του καναλιού, αλλά τελικά αργότερα, έπεσε πάλι μαύρο.

Λίγο πριν τις 12:30 ξεκίνησε η σταδιακή αποκατάσταση του σήματος, όμως, στη θέση του δελτίου ειδήσεων είδαμε επανάληψη της σειράς Το σόι σου και αυτή την ώρα οι τηλεθεατές, αντί για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha βλέπουν το σίριαλ Μην αρχίζεις τη μουρμούρα. Για ό,τι νεότερο θα επανέλθουμε!

Οι τελευταίες πληροφορίες για το αν θα μείνει η Ελένη Μενεγάκη στον Alpha δια στόματος Λάκη Λαζόπουλου

Φεύγει από τον Alpha tv η Ελένη Μενεγάκη; Ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκαθαρίζει με 5 λέξεις σε πρόσφατη συνέντευξή του και δίνει ένα τέλος στις φήμες που ακούγονται αυτές τις μέρες! Τι είναι αυτό που πιστεύει πως θα αλλάξει στην τηλεόραση μετά από την γνωστή παρουσιάστρια;

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για τα πάντα σε συνέντευξή του στο περιοδικό Enjoy της Κυριακάτικης Δημοκρατίας!

Πως βλέπεις την ιστορία με την Ελένη Μενεγάκη; Θέλουν να αλλάξουν το τοπίο οι καναλάρχες;

Η τηλεόραση είναι ένα μπλέντερ που χτυπάει συνέχεια φρούτα. Θέλει να ανανεώνεται διαρκώς. Το βρίσκω φυσιολογικό. Στην τηλεόραση η έκθεση είναι υπεραρκετή. Η φθορά του παρουσιαστή είναι μεγάλη.

Δεν θα λείψει ένα πρόσωπο σαν την Ελένη Μενεγάκη;

Η Μενεγάκη θα βρει τι θα κάνει. Ούτε κουτή είναι, ούτε πρόσωπο που δεν της κόβει. Για ξανθιά… είναι πολύ μελαχρινή! (γέλια)