Ελένη: Με δάκρυα στα μάτια η Λίτσα Πατέρα στον αέρα της εκπομπής της - Τι συνέβη;

Συναντήθηκαν ξανά μαθήτρια - δασκάλα

Ελένη: Με δάκρυα στα μάτια η Λίτσα Πατέρα στον αέρα της εκπομπής της - Τι συνέβη;

Η Ελένη Μενεγάκη είχε μια ιδιαίτερη καλεσμένη σήμερα, την οποία και καλωσόρισε με μεγάλη συγκίνηση! Και αυτή δεν ήταν άλλη από την Λίτσα Πατέρα, η οποία την χαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια! Το επικό reunion τους συγκίνησε τόσο το πλατό, όσο και τους τηλεθεατές.Τι συνέβη και η ίδια δεν μπόρεσε να κρατηθεί;

Με τον που είδε την Λίτσα Πατέρα στο πλατό, η παρουσιάστρια έτρεξε κατά πάνω της, μην μπορώντας πια να συγκρατήσει την χαρά της!

Συγκεκριμένα με το που την είδε είπε, «Σας αφήνω για να πάω στη δασκάλα μου» και με το που έφτασε στην "αγκαλιά" της δήλωσε, «Δασκάλα μου, το κορίτσι μου που με έβαλε στην αγαπημένη μου αστρολογία…πάντα τα πρώτα βήματα όπως και στο σχολείο είναι σημαντικό ποιος μας τα κάνει... Καλώς μου ήρθες».

Τότε ήταν που η Λίτσα Πατέρα δεν άντεξε και λύγισε on camera, κλαίγοντας και δίνοντας την απάντηση, «Με κάνεις να κλαίω από συγκίνηση».

Παρά την 40 λεπτη καθυστέρησή της εκπομπής, στην οποία και αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη, η Λίτσα Πατέρα έδωσε κανονικά την συντέντευξή της, στην οποία και εξομολογήθηκε πως η παρουσιάστρια στάθηκε αφορμή για την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου.

Δείτε αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στο πλατό στο παρακάτω βίντεο.

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι ευχήθηκε στην Λίτσα Πατέρα! (Βίντεο)

Η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε στην Λίτσα Πατέρα με αφορμή τα γενέθλια της.

Ανάμεσα πολλών άλλων διάσημων, η παρουσιάστρια του Alpha tv έστειλε τις ευχές της μέσ από την εκπομπή.

«Μιας και έχει γενέθλια σήμερα η Λίτσα… Τα φιλιά μου την αγάπη μου, να είσαι καλά Λιτσάκι μου! Πολύ σε αγαπώ σε αγαπάμε όλοι», είπε Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο: