Έκτακτο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του Κώστα Βουτσά

Τι συμβαίνει;

Έκτακτο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του Κώστα Βουτσά

Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του Κώστα Βουτσά «σκάει» σαν έκτακτο. Εδώ και αρκετές ημέρες, ο ηθοποιός νοσηλεύεται στο «Αττικόν» στην Εντατική, έχοντας λοίμωξη του αναπνευστικού και οι εξελίξεις έρχονται η μια μετά την άλλη.

Όπως αναφέρει το πρώτο ανακοινωθέν από το νοσοκομείο, διαπιστώθηκε «επιβάρυνση της καρδιακής και αναπνευστικής του λειτουργίας».

Αναλυτικά, το πρώτο ανακοινωθέν από το νοσοκομείο «Αττικόν»:

Ο κ. Κώστας Βουτσάς διακομίσθηκε επειγόντως στο Π.Γ.Ν.«ΑΤΤΙΚΟΝ» την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 και εισήχθη στην Καρδιολογική Μονάδα, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και αναπνευστικής του λειτουργίας.

Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε το ίδιο βράδυ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου συνεχίζει να παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, με παράλληλη αντιμετώπιση όλων των συνοδών ιατρικών του προβλημάτων.

Οι δηλώσεις της Αλίκης Κατσαβού για την υγεία του, συγκλονίζουν. «Ο μικρός Φοίβος μου ζητάει...» δηλώσει μεταξύ άλλων.

Κώστας Βουτσάς: Νέες εξελίξεις με την υγεία του - Τι δήλωσε η Αλίκη Κατσαβού;

Νέες εξελίξεις έσκασαν με την υγεία του Κώστα Βουτσά! Ο ηθοποιός παραμένει στο νοσοκομείο ακόμα, έπειτα από την εισαγωγή του το Σάββατο! Ποια η κατάστασή του σήμερα και τι δήλωσε η Αλίκη Κατσαβού;

Η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού δεν φεύγει από το πλευρό του! Η ίδια ωστόσο χθες βρήκε λίγο χρόνο να μιλήσει στον Νίκο Χατζηνκολάου για τα νεότερα της υγείας του ηθοποιού!

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Ο Κώστας όπως με ενημέρωσε ο επικεφαλής της ΜΕΘ είχε ένα ήσυχο βράδυ. Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι. Πραγματικά πιστεύω ότι θα γίνει καλά», ενώ αποκάλυψε επίσης πώς οι γιατροί αρχίζουν τις προσπάθειες για την αποσωλήνωσή του, καθώς και το ότι ο ηθοποιός ταλαιπωρείται από τον Οκτώβριο με την υγεία του. Υπενθυμίζεται ότι ο 88χρονος ηθοποιός, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, πρόσφατα βίωσε την απώλεια της πρώην συζύγου του, Ερρικας Μπρόγιερ.