Μάνος Παπαγιάννης: Η απίστευτη αποκάλυψη για τον ρόλο της Δαλιάνη στην «Μαρία την Άσχημη»

«Έκλαιγε. Μετά από μια μέρα...»!

Μάνος Παπαγιάννης: Η απίστευτη αποκάλυψη για τον ρόλο της Δαλιάνη στην «Μαρία την Άσχημη»

Ο Μάνος Παπαγιάννης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και αναφέρθηκε στην σειρά «Μαρία η Άσχημη» και έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη για τον ρόλο της συζύγου του, Αγγελικής Δαλιάνη, η οποία ήταν και η πρωταγωνίστρια.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέφερε στον αέρα και την Ελεονώρα Μελέτη, ένα περιστατικό που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για το πως πήρε το ρόλο της.

«Με την Αγγελική είμαστε μαζί πριν κάνει τη «Μαρία την άσχημη». Ήταν δική μου ιδέα να μη βλέπουμε το πρόσωπό της όσο έπαιζε η σειρά. Ήμασταν διακοπές και ακούμε για την οντισιόν. Και γυρίσαμε. Η Αγγελική ήταν απογοητευμένη. Πάντα έφτανε μέχρι το τέλος και δεν την έπαιρναν. Άφησε το βιογραφικό και της λέει η κοπέλα “τώρα που ήρθατε τελείωσε”. Έκλαιγε. Μετά από μια μέρα την πήραν τηλέφωνο για δοκιμαστικό. Της είπα ότι είναι η “Μαρία η άσχημη”. “Δε θα πας όμορφη, θα πας άσχημη”.

Στην αρχή με κορόιδευε, αλλά μετά της άρεσε. Ντύθηκε με κάτι ρούχα της γιαγιάς της και πήγε έτσι. Ήταν μεγάλο κομμάτι που πήρε τον ρόλο γιατί έδειξε στον σκηνοθέτη ότι έχει καταλάβει τον ρόλο. Και μετά σκεφτήκαμε τότε και με τον Μπούτο να μη βγει καθόλου και να μη φανεί το πρόσωπό της. Ήταν αρκετά εύκολο. Δεν τη καταλάβαινε κανείς. Τώρα η Λυδία είναι 11 και ο μικρός δύο ετών» είπε χαρακτηριστικά ο Μάνος Παπαγιάννης.

Μεταξύ άλλων, ο Μάνος Παπαγιάννης μίλησε ανοιχτά για την δολοφονία που σημειώθηκε στην καφετέρια του.

Θυμάστε την Μαρκέλλα από το «Μαρία η άσχημη»; Θα πάθετε πλάκα με την σημερινή εμφάνιση της συμπρωταγωνίστριας της Δαλιάνη

Θυμάστε την Μαρκέλλα από την επιτυχημένη σειρά «Μαρία η άσχημη»; Θα πάθετε πλάκα με την σημερινή της εμφάνιση!

Η ηθοποιός Φιλίτσα Καλογεράκου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά του Mega «Μαρία η άσχημη».

Τώρα η ίδια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από τις καθημερινές της στιγμές.

Μάλιστα δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία που ποζάρει με μαγιό και η αλλαγή στην εμφάνιση της μας εντυπωσιάζει.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αυτό που η κάμπια ονομάζει τέλος του κόσμου, η ζωή το λέει πεταλούδα».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Θυμάστε την Μαρκέλλα από την «Μαρία την άσχημη»; Θα πάθετε πλάκα με την σημερινή της εμφάνιση!