Masterchef: Συγκίνηση για τον παίκτη με το πρόβλημα όρασης

Τι συνέβη;

Masterchef: Συγκίνηση για τον παίκτη με το πρόβλημα όρασης

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef με τον παίκτη που είχε το πρόβλημα στην όραση του. Η ώρα των bootcamp για τον ίδιο έφτασε, όμως πέρασε ή όχι στην επόμενο φάση που ήταν η είσοδος του στο σπίτι;

Ο Βασίλης μαγείρεψε με την βοήθεια της Μαρίας, μιας κοπέλας από την παραγωγή που ήταν τα «μάτια» του. Ο ίδιος κατάφερε να το ολοκληρώσει και να το παραδώσει μπροστά στους κριτές και η πιο κρίσιμη ώρα ήρθα, όταν δοκίμασαν το φαγητό.

Ο Βασίλης, είχε ετοιμάσει κριθαρότο με μελάνι σουπιάς, όμως δεν είχε χρησιμοποιήσει άλλο μέρος της με αποτέλεσμα να μην περάσει στην επόμενη φάση κάτι που τον απογοήτευσε.

Οι κριτές συγκινήθηκαν όπως και ο ίδιος και σηκώθηκαν από την θέση τους για να τον αποχαιρετήσουν.

Αυτό είναι το πρώτο πρόσωπο που θα φύγει από το σπίτι του MasterChef. Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το λινκ.

MasterChef: Ο διαγωνιζόμενος με το πρόβλημα στην όραση που τους συγκίνησε όλους

Τους συγκίνησε όλους ο διαγωνιζόμενος στο MasterChef με το πρόβλημα που έχει στην όραση του. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μάλιστα έκανε μια εξομολόγηση.

Συγκεκριμένα, όπως ο ίδιος το ένα μάτι του έχασε μετά από τρικλοποδιά σε ηλικία 14 ετών και το άλλο σε ηλικία 24 στα ξαφνικά.

Μπήκε στην αίθουσα των κριτών με την βοήθεια φίλου του, ενώ με το φαί του «μαγνήτισε» και τους τρεις κριτές, ενώ και τους συγκίνησε.

Μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε για την δική του εμπειρία. Όπως αποκάλυψε στο σχολείο είχε σχέση με μια κοπέλα που ήταν κοφάλαλη.

Τι ανακοίνωσε αρχικά στο σημερινό επεισόδιο ο Σωτήρης Κοντιζάς και τους «τρόμαξε»;