Masterchef: Αδιανόητο! Ο Κουτσόπουλος δοκίμασε πιάτο και παραλίγο να χάσει τα... δόντια του

Υποσχέθηκε να του κάνει τα έξοδα για τον οδοντίατρο!

Masterchef: Αδιανόητο! Ο Κουτσόπουλος δοκίμασε πιάτο και παραλίγο να χάσει τα... δόντια του

Παραλίγο να χάσει τα... δόντια του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef. Το αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε όταν πήγε να δοκιμάσει από το πιάτο παίκτριας λίγο πριν δώσουν τις τελευταίες ποδιές τους.

Η Μαρία είχε την ιδέα να τηγανίσει το κριθαράκι που είχε στα υλικά της με μελάνι σουπιάς. Κάτι που δεν της βγήκε σε καλό, μόλις είδε το ύφος του κριτή όταν το δοκίμασε. Ήταν τόσο σκληρό που δεν μπορούσε να το καταπιεί., Μάλιστα, χρειάστηκε και νερό για να «καθαρίσει» το στόμα του από την γεύση που είχε το κριθαράκι της.

Από το πιάτο της δεν δοκίμασαν ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς, καθώς ήταν φανερό από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ότι το φαγητό της ήταν άψητο.

Οι τρεις κριτές του Masterchef ξέσπασαν σε γέλια με το περιστατικό, ενώ από την πλευρά της η Μαρία υποσχέθηκε να του κάνει τα έξοδα για τον οδοντίατρο. Λίγο πριν ο παίκτης με το πρόβλημα όρασης συγκίνησε.

MasterChef: Ο Κουτσόπουλος έδωσε την ποδιά αλλά με ένα μεγάλο..."αν"!

Η δεύτερη φάση των Bootcamps στο MasterChef σήμερα και οι παίκτες διαγωνίζονται για να περάσουν! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδωσε την πρώτη του ποδιά για σήμερα αλλά ο κριτής την έδωσε με ένα μεγάλο "αν". Ποιο ήταν αυτό;

Το πιάτο που ετοίμασε δεν εντυπωσίασε τους κριτές, ωστόσο ήταν αρκετά νόστιμο.Αυτό που προβλημάτισε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο είναι η συμπεριφορά της.Στα προηγούμενα bootcamps ένας παίκτης ξέσπασε σε κλάματα.

Ο λόγος για τη Γιώτα με το ουζερί από τον Βόλο που έφτιαξε ένα νόστιμο κοτόπουλο, χωρίς όμως να κάνει μια διαφορετική πρόταση.

«Να ακούς συμβουλές ξέρεις;» τη ρώτησε ο σεφ, με την παίκτρια να απαντάει: «Πάντως έχω πολλή θέληση να μάθω καινούργια πράγματα…» και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να σχολιάζει «Δεν έχει θέληση όμως να ακούς!».

Με ένα «αν» ο κριτής της είπε: «Θα μου τα βγάλεις τα συκώτια εσύ, το ξέρω… αλλά τι να κάνω που μαγειρεύεις νόστιμα! Θα πρέπει να μάθεις να ακούς…».