Ράνια Θρασκιά: Αυτό κάνει στα παιδιά της και νιώθει τύψεις

Τι αποκάλυψε;

Ράνια Θρασκιά: Αυτό κάνει στα παιδιά της και νιώθει τύψεις

Στο «Καλό μεσημεράκι» βρέθηκε καλεσμένη η Ράνια Θρασκιά και μίλησε για όλα στον Νίκο Μουτσινά. Μεταξύ άλλων η πρώην παρουσιάστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε τι κάνει στα παιδιά της και κάθε φορά νιώθει τύψεις για αυτό.

Αυτή είναι μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στην τηλεόραση, καθώς η ίδια έχει επιλέξει να κρατά την ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κρατώντας χαμηλό προφίλ στην τηλεόραση, θέλοντας να αφιερωθεί στην οικογένεια της.

Η Ράνια Θρασκιά στο «Καλό μεσημεράκι» μίλησε για τις στιγμές που μπορεί να βγει εκτός ορίων αποκαλύπτοντας πως ο μόνος λόγος που μπορεί να το κάνει είναι όταν χάνει την ψυχραιμία της. Μάλιστα, τις περισσότερες φορές νιώθει τύψεις όταν το κάνει αυτό στα παιδιά της.

Επίσης είπε ότι έχει καταφέρει με την ωριμότητα που έχει, να κατακτήσει κάποιες ελευθερίες που ήθελε να έχει στη ζωή της ενώ μίλησε και για το βιβλίο της.

Η πρώην παρουσιάστριας μας έχει δείξει και το αυτοκίνητο της.

Το σπίτι που μένει με τα παιδιά της το έχετε δει;

Η Ράνια Θρασκιά έχει επιλέξει εδώ και πολλά χρόνια να απέχει από το χώρο της τηλεόρασης και να διατηρεί μια πιο χαμηλών τόνων ζωή από τα media. Στα social όμως έχει δημοσιεύσει φωτογραφία μέχρι και μέσα από το σαλόνι της. Η βιβλιοθήκη που είναι γεμάτη βιβλία είναι άκρως εντυπωσιακή.

Η πρώην παρουσιάστρια που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά και μέσα από δικές της εκπομπές, επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πλέον κάνει επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις. Αρκετές φορές έχει βρεθεί στο Πρωινό όπου έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις, και έχει μιλήσει για τη ζωή και την ψυχολογία.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύσει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της και σε μια από αυτές, είδαμε το σαλόνι της το οποίο έχει μια απίστευτη βιβλιοθήκη.