Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Masterchef: Η σκληρή κριτή του Ιωαννίδη σε παίκτη - «Αν σε μια κουζίνα κουνήσεις το δάχτυλο στο σεφ»

Τι συνέβη;

Masterchef: Η σκληρή κριτή του Ιωαννίδη σε παίκτη - «Αν σε μια κουζίνα κουνήσεις το δάχτυλο στο σεφ»
News 12.02.2020 01:16

Μια σκληρή κριτική ακούσαμε να κάνει σήμερα ο Πάνος Ιωαννίδης σε παίκτη του Masterchef. «Αν σε μια κουζίνα κουνήσεις το δάχτυλο στο σεφ τι γίνεται;», του είπε μεταξύ άλλων στο σημερινό και τελευταίο bootcamp για το φετινό παιχνίδι.

Ο σεφ δεν είχε ξεχάσει τη χειρονομία που του είχε κάνει ο Σταύρος στην οντισιόν και στην τρίτη και τελευταία μέρα του bootcamp, όπου κρινόντουσαν οι τελευταίες ποδιές των κριτών, αποφάσισε να του δώσει ένα καλό «μάθημα» για την συμπεριφορά του.

«Αν σε μια κουζίνα κουνήσεις το δάχτυλο στο σεφ τι γίνεται μετά; Το μενού θα έχει finger food. Η ταπεινότητα είναι μεγάλη αρετή», είπε με έντονο ύφος ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο Σταύρος μιλώντας στις κάμερες δήλωσε: «Δεν ήξερα τι να απαντήσω εκείνη τη στιγμή, αγχώθηκα γιατί λέω “τώρα δεν του άρεσε το πιάτο μου και την λέει για τον χαρακτήρα μου;”. Στην Κύπρο κάτω με τα παιδιά που κάνω παρέα όλοι θα πουν ότι δεν είμαι και ο πιο ταπεινός άνθρωπος. Αλλά έτσι μου αρέσει, έτσι γουστάρω. Εννοείται πάντα με μέτρο αλλά νομίζω το απέδειξα σήμερα».

Δείτε εδώ πριν βγει στην τηλεόραση το πρώτο πρόσωπο που φεύγει από το σπίτι.

Masterchef

Masterchef: Νοήματα πίσω από την πλάτη του Κουτσόπουλου έκανε ο Ιωαννίδης - Διεκδίκησε τον παίκτη;

Πίσω από την πλάτη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ο Πάνος Ιωαννίδης σήμερα στο Masterchef, έκανε νοήματα σε παίκτη για να καταφέρει να τον διεκδικήσει και να τον πάρει στην ομάδα του. Τελικά κατάφερε να φορέσει την δική του ποδιά;

Μια ημέρα έφτασε πριν γίνει η τελική δοκιμασία όπου θα κληθούν οι παίκτες να μαγειρέψουν ξανά με σκοπό την είσοδο τους στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής στο STAR. Μάλιστα, τα επεισόδια θα δούμε από την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Γιώργος είχε μαγειρέψει τόσο ωραία το πιάτο του που ο Πάνος Ιωαννίδης έδειξε αμέσως το ενδιαφέρον του, ενώ στην συνέχεια και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τον Σωτήρη Κοντιζά να μένει απέξω αφού έδωσε όλες τις ποδιές του.

Όταν ήρθε η ώρα της επιλογής ο Πάνος Ιωαννίδης έκανε νοήματα πίσω από την πλάτη του Κουτσόπουλου για να τον πείσει, κάτι που τελικά έκανε...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Masterchef: Αυτό ο παίκτης πήρε την τελευταία ποδιά

Masterchef: Αδιανόητο! Ο Κουτσόπουλος δοκίμασε πιάτο και παραλίγο να χάσει τα... δόντια του

Διαβάστε περισσότερα news Youweekly.gr

Share