Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Δύο χρόνια μαζί αλλά ο γάμος τελικά... αργεί!

Νέες φωτογραφίες του ζευγαριού!

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Δύο χρόνια μαζί αλλά ο γάμος τελικά... αργεί!

Δυο χρόνια μαζί είναι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού κι εκεί που νόμιζαν όλοι πως ο γάμος έρχεται τελικά ο γάμος... αργεί! Έχουμε αποκλειστικά νέες φωτογραφίες από τα ψώνια τους αλλά και ρεπορτάζ...

Ήταν περίπου την ίδια εποχή πριν από δύο χρόνια όταν το καλά κρυμμένο μυστικό του δεσμού τους έβγαινε στο φως. Από τότε η αλήθεια είναι πως η Κατερίνα και ο Γιάννης, παρά τα σενάρια που τους ήθελαν να μην αντέχουν στον χρόνο, όχι μόνο άντεξαν, αλλά η χημεία που τους δένει είναι ισχυρή.

Η συμβίωσή τους σχεδόν από τον πρώτο καιρό της γνωριμίας του λειτούργησε από την αρχή πολύ καλά, αν εξαιρέσει κανείς τις διαφωνίες που πάντα έχουν, όπως λέει χαριτολογώντας η Κατερίνα, σε θέματα δουλειάς. Μπορεί και οι δύο να έχουν καθημερινά γυρίσματα για τα σίριαλ στα οποία συμμετέχουν, αλλά ο χρόνος στα ρεπό τους από γυρίσματα και από το θέατρο στην παράσταση «Κι από Σμύρνη... Σαλονίκη» στην οποία και οι δύο πρωταγωνιστούν, είναι πολύτιμος.

Γιάννης Τσιμιτσέλης Κατερίνα Γερονικολού

Πριν από λίγες μέρες το ζευγάρι αποφάσισε να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα του πηγαίνοντας για ψώνια σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, με την Κατερίνα να συμβουλεύει με τη γνώμη της τον Γιάννη για τα ρούχα που εκείνος είχε επιλέξει. Λίγο αργότερα συνέχισαν με φαγητό εκμεταλλευόμενοι κάθε λεπτό από τον ελεύθερο χρόνο τους, ενώ στις βόλτες τους ήταν συνέχεια τρυφερά αγκαλιασμένοι!

Τσιμιτσέλης Γερονικολού γάμος

Δύο χρόνια μαζί και γάμος... αργεί για Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννη Τσιμιτσέλη

Γερονικολού Τσιμιτσέλης περιοδικό you

Μπορεί την Τρίτη η Κατερίνα να φόρεσε νυφικό για την πασαρέλα του «Yes I do», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα φάμε γρήγορα κουφέτα από εκείνη και τον Γιάννη. Και ο λόγος δεν είναι μόνο οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Το ζευγάρι έχει αποφασίσει πως δεν θέλει να ζει με «πρέπει». Ωστόσο, οι φίλοι τους επιμένουν πως αν το νιώσουν οι δυο τους μπορεί εύκολα να ανατρέψουν τα πάντα ανά πάσα στιγμή!

Πρόσφατα, μάλιστα, ο Γιάννης μίλησε για την Κατερίνα Γερονικολού και την σχέση τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ