Αγγελική Νικολούλη: Γενέθλια για την δημοσιογράφο! Δεν φαντάζεστε τα πόσα έκλεισε!

Δεν της φαίνεται!

Αγγελική Νικολούλη: Γενέθλια για την δημοσιογράφο! Δεν φαντάζεστε τα πόσα έκλεισε!

Γενέθλια έχει σήμερα 12 Φεβρουαρίου η Αγγελική Νικολούλη και δεν φαντάζεστε πόσα κλείνει η δημοσιογράφος. Η ίδια είναι μια πολύ γοητευτική γυναίκα και δεν της φαίνεται με τίποτα. Πόσο χρονών είναι λοιπόν η παρουσιάστρια του Φως στο Τούνελ;

H Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν η πρώτη που θυμήθηκε την δημοσιογράφο και της ευχήθηκε on air, καθώς άλλωστε και για εκείνη είναι μια σημαντική ημερομηνία αφού έχει επέτειο γνωριμίας με τον σύζυγο της.

Πρόσφατα είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Μενεγάκη και είχε δηλώσει. «Μπορώ να πω πόσο χρονών λένε ότι είσαι Αγγελική μου;»! Και εκείνη απάντησε: «Άστο παιδί μου, καμία σχέση… Κάποια φαντάστηκε μία ηλικία, την έγραψε, έκανε κύκλο αυτό. Όταν φτάσω σ’ αυτή την ηλικία -καλά να είμαι- θα κάνω ένα πάρτι, θα τους καλέσω όλους και θα πω: Τώρα, ορίστε είμαι τόσο… είμαι στην ηλικία που λέτε»!

Πόσο χρονών είναι όμως; Η δημοσιογράφος είναι 56 χρονών.

Αγγελική Νικολούλη: Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια! Δέχτηκε απειλή!

Δέχτηκε απειλή η Αγγελική Νικολούλη! Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια αλλά εκείνη αντιμετώπισε το θέμα με ψυχραιμία! Διαβάστε τι συνέβη!

Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, συνεργάτης της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του Alpha ενημέρωσε πως τι Φως στο Τούνελ δέχθηκε ένα απειλητικό μήνυμα!

“Είχαμε καιρό να λάβουμε ένα τέτοιου είδους μήνυμα, θέλω να το δεις. Είναι απειλητικό, βέβαια, διάβασε και συ τι μας μεταφέρουν” σημείωσε ο συνεργάτης της Αγγελικής Νικολούλη με την ίδια να παγώνει για λίγα λεπτά!

“Να το σχολιάσω;” είπε η Αγγελική Νικολούλη κοιτάζοντας με νόημα την κάμερα. “Και από τον χώρο που προέρχεται; Εντάξει… Οκ… Φιλάκια!” πρόσθεσε η παρουσιάστρια του “Φως στο τούνελ” και αντιμετώπισε το θέμα με το τσαγανό που αγαπάμε όλοι!

Να θυμίσουμε και το θέμα που ερευνούσε χτες η εκπομπή...