Συνεργάζονται ξανά και φέρνουν πίσω θρυλική σειρά του Mega - Επιστροφή "βόμβα"

Δεν θα πιστεύετε ποιο δίδυμο επιστρέφει!

Συνεργάζονται ξανά και φέρνουν πίσω θρυλική σειρά του Mega - Επιστροφή

Μια (ξανά) συνεργασία που θα συζητηθεί! Ένα αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο επιστρέφει φέρνοντας μαζί του και μια σειρά από το παρελθόν!

Αποκαλύψεις ήρθαν το πρωί της Τετάρτης (112/2) από την εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου" και τον Γιάννη Παυλόπουλο! Ποιο είναι το δίδυμο "φωτιά" που επιστρέφει και τι ετοιμάζει για το κοινό;

Πρόκειται για δύο ανθρώπους που μας έχουν χαρίσει άπειρο γέλιο και μια σειρά που σταμάτησε απότομα! Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Δημήτρη Αποστόλου που σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του Star αναμένεται να ξανασυνεργαστούν. Μπορεί οι δύο τους τα τελευταία χρόνια να μην είχαν και τις καλύτερες σχέσεις, ωστόσο σύμφωνα με την εκπομπή οι δυο τους θα συνεργαστούν ξανά μετά από 4 χρόνια!

Δεν θα πιστεύετε ποια είναι η σειρά που επιστρέφει! Και όμως σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή το τηλεοπτικό δίδυμο σχεδιάζει να φέρει πίσω το "Τι ψυχή θα παραδώσει" το οποίο δυστυχώς δεν είχε συνεχιστεί.

Δημήτρης Αποστόλου - Αλέξανδρος Ρήγας

Παρόμοια - για άλλους λόγους βέβαια- να θυμίσουμε ότι δεν είχε συνεχιστεί και ένα ακόμα εγχείρημα του Αλέξανδρου Ρήγα, το Boom servise πλιζ.

Και το καλύτερο; Το νέο εγχείρημα του τηλεοπτικού ζευγαριού αναμένεται να ανέβει στο θεατρικό σανίδι, ωστόσο με άλλο καστ από αυτό της θρυλικής σειράς του Mega! Δεν ξέρω για εσάς αλλά αν γίνει εμείς θα πάμε!

Ποια είναι η θρυλική σειρά που δημιούργησε το ταλαντούχο δίδυμο - Μια συνεργασία "φωτιά"

Το Τι ψυχή θα παραδώσεις;είναι μαύρη κωμική σειρά του Mega Channel, που άρχισε να προβάλλεται τον Οκτώβριο του 2000 με σκοπό να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2001 σε 30 επεισόδια, αλλά τελικά διεκόπη η παραγωγή της απότομα και έμεινε ημιτελής στο 7ο επεισόδιο. Όπως αναφέρει το wikipedia δημιουργήθηκε από το συγγραφικό δίδυμο Αλέξανδρου Ρήγα – Δημήτρη Αποστόλου και σκηνοθετήθηκε από τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Η σειρά ακολουθεί τις ζωές τεσσάρων γυναικών, εντελώς διαφορετικών μεταξύ τους, στην ηλικία των 40, οι οποίες συναντιόνται αρχικά κατά την πρώτη δεκαετία της ζωής τους σε ένα ορφανοτροφείο όπου κακοποιούνται σεξουαλικώς και κατ’ εξακολούθηση από έναν νεαρό κοινωνικό λειτουργό, τον Γεράσιμο Μαντά, και ορκίζονται κάποτε να πάρουν εκδίκηση. Τώρα ξανασυναντιούνται με σκοπό να κάνουν πράξη την υπόσχεσή τους.