Νίκος Οικονομόπουλος: Αυτό είναι το κέντρο που θα τον δούμε την νέα σεζόν; Όλο το ρεπορτάζ!

Έιχε τραγουδήσει ξανά εκεί στο παρελθόν!

Νίκος Οικονομόπουλος: Αυτό είναι το κέντρο που θα τον δούμε την νέα σεζόν; Όλο το ρεπορτάζ!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αποχώρησε αιφνιδιαστικά από το κέντρο Αθηνών και φήμες τον θέλουν να πηγαίνει σε ένα άλλο γνωστό κέντρο την νέα σεζόν. Τι αναφέρει το ρεπορτάζ για την νέα συνεργασία του τραγουδιστή που θα ξεκινήσει τον επόμενο χειμώνα.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης πριν μερικές μέρες είχε ένα ατύχημα, όχι σόβαρο ωστόσο τον ανάγκασε τον καλλιτέχνη να αποχωρήσει από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν το φετινό χειμώνα με τον Πάνο Κιάμο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής “Στη φωλιά των Κούκου” και του Στέφανου Κωνσταντινίδη, ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι σε συζητήσεις για να βρεθεί τη νέα σεζόν στο κέντρο Αθηνών από όπου έφυγε ο Νίκος Οικονομόπουλος. Στο πλευρό του μάλιστα θα έχει και τον Σάκη Ρουβά.

Να σας θυμίσουμε πως με μια ανακοίνωση πριν λίγο καιρό ο τραγουδιστής έκανε γνωστό πως αποφάσισε εντελώς ξαφνικά να αποχωρίσει από το κέντρο Αθηνών χωρίς να κάνει γνωστούς τους λόγους.

Από την άλλη ο Νίκος Οικονομόπουλος θα επιστρέψει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται φέτος ο Πάνος Κιάμος. Ο τραγουδιστής άλλωστε πριν μερικά χρόνια τραγουδούσε στο συγκεκριμένο μαγαζί.

Νίκος Οικονομόπουλος: Όλη η αλήθεια για το τέλος τη συνεργασίας του με το «Κέντρο Αθηνών»!

Όλη η αλήθεια πίσω από το πολυσυζητημένο της συνεργασίας του Νίκου Οικονομόπουλου με το «Κέντρο Αθηνών» στο οποίο εμφανιζόταν χρόνια, βγήκε στην επιφάνεια, ενώ αποκαλύφθηκε και ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του τραγουδιστή.

Μέσα από την εκπομπή της, «Καλύτερα δε γίνεται», η Ναταλία Γερμανού μίλησε για τον τσακωμό του Νίκου Οικονομόπουλου με τον επιχειρηματία του «Κέντρου Αθηνών», εξηγώντας αναλυτικά τι συνέβη.

Μάλιστα αποκάλυψε και σε ποιο μαγαζί θα βλέπουμε τον τραγουδιστή από εδώ και στο εξής:

«Η κόντρα του Νίκου Οικονομόπουλου με τον επιχειρηματία εμείς μάθαμε ότι ξεκίνησε όταν ο δεύτερος ζήτησε στον Νίκο Οικονομόπουλο να μεταφέρουν το σχήμα στη Θεσσαλονίκη. Ο Νίκος Οικονομόπουλος αρνήθηκε γιατί αυτό δεν είναι κάτι το οποίο είχαν συνεννοηθεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Νίκος Οικονομόπουλος δε θα μείνει χωρίς δουλειά. Θα πάει στο Fever σε λίγο καιρό που ολοκληρώνονται οι εμφανίσεις του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Πάνο Κιάμο και τον Νίκο Γκάνο».