Στέλλα Μιζεράκη: Το δημόσιο μήνυμα μετά το χακάρισμα του λογαριασμού της

Τι συνέβη;

Στέλλα Μιζεράκη: Το δημόσιο μήνυμα μετά το χακάρισμα του λογαριασμού της

Ένα δημόσιο μήνυμα θέλησε να στείλει η Στέλλα Μιζεράκη σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους μετά την είδηση πως άγνωστοι της χάκαραν τον προσωπικό της λογαριασμό Instagram και πλέον επικοινωνεί μέσω της σελίδας που διατηρεί για τη συλλογή ρούχων της.

Η νικήτρια του πρώτου κύκλου του «Power of love» μέσω του λογαριασμού του Τρύφωνα Σαμαρά θέλησε να ενημερώσει τους followers της για το τι συμβαίνει μέχρι να έχει ξανά τον δικό της λογαριασμό.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του Τρύφωνα Σαμαρά στο Instagram και πιο συγκερκιμένα στα Instastories του, δημοσίευσε ένα βίντεο και είπε η Στέλλα Μιζεράκη:

«Όπως σας έχω πει από προχθές το βραδύ, μου έχουν χακάρει τον λογαριασμό μου τον προσωπικό στο Instagram και προσωρινά θα επικοινωνούμε από αυτό τον λογαριασμό».

Στέλλα Μιζεράκ χακάρισμα λογαριασμού

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τις πρόσφατες δηλώσεις η η Στέλλα Μιζεράκη, θα κινηθεί νομικά.

Λίγες ημέρες πριν της χακάρουν τον λογαριασμό η Στέλλα Μιζεράκη διασκέδαζε με τις φίλες της

Μια λαμπερή εμφάνιση έκαναν τα κορίτσια που τρέλαναν τους πάντες στο γνωστό ριάλιτι του "Power of Love"! Οι τρεις κολλητές τα "έσπασαν" στα μπουζούκια, και "μαγνήτισαν" όλα τα βλέμματα πάνω τους!

Οι φίλες αποφάσισαν να αφήσουν για λίγο τις υποχρεώσεις τους, και να "ξεσκάσουν" με μια μοναδική βραδινή έξοδο. Φανερά ανανεωμένες και πιο λαμπερές από ποτέ, πόζαραν στο φακό γεμάτες χαρά και χαμόγελα.

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly, τις "τσάκωσε" να διασκεδάζουν και να πίνουν χαλαρά το κρασάκι τους, κλέβοντας όλες τις εντυπώσεις. Χορεύοντας και διασκεδάζοντας, οι τρεις τους πιο όμορφες από ποτέ, φρόντισαν να εκμεταλλευτούν την βραδιά τους προς όφελός τους.

power of love έξοδος κοριτσιών

Όσο για το ίδιο το ριάλιτι, να θυμίσουμε πως είχε προκληθεί "χαμός" με τα γυρίσματα και τους παίκτες, όταν η παραγωγή είχε αναγκαστεί να "παγώσει" τα γυρίσματα.

Τόσο η Στέλλα Μιζεράκη, όσο και η Αθηνά Χρυσαντίδου και η Κυριακή Τσανικίδη, φόρεσαν τα πιο τέλεια χειμερινά συνολάκια, με τα "απόλυτα" χρώματα, μαύρο και άσπρο, αναδεικνύοντας τις κορμάρες τους και κάνοντας τους πάντες γύρω τους να τις κοιτάνε με το στόμα ανοιχτό.