«Έβγαλαν την καρδιά, την έβαλαν δίπλα» - Συγκλονίζει ο Πέτρος Τατσόπουλος

Τα λόγια του ανατριχιάζουν!

«Έβγαλαν την καρδιά, την έβαλαν δίπλα» - Συγκλονίζει ο Πέτρος Τατσόπουλος

Συγκλονίζει με την εξομολόγηση του ο Πέτρος Τατσόπουλος μετά την δύσκολη μάχη που έδωσε με την υγεία του. «Έβγαλαν την καρδιά, την έβαλαν δίπλα», δήλωσε μεταξύ άλλων και με τα λόγια του, τους ανατρίχιασε όλους στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Ο συγγραφέας και πολιτικός μίλησε για την σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του, τα όσα έζησε, αλλά και πως σήμερα είναι ζωντανός χάρη στο γιατρό του. Ο ίδιος είναι αισιόδοξος και όπως είπε πλέον δεν είναι καρδιοπαθής.

«Οι καρδιοχειρουργοί μού εξήγησαν ότι δεν είμαι καρδιοπαθής πια. Η ίδια η καρδιά δηλαδή δεν επηρεάστηκε. Μετά, βέβαια, μου είπαν διάφορα σπλάτερ και φρικιαστικά πράγματα, εκτός από το ότι με άνοιξε πριν αρχίσει να πιάνει η νάρκωση, μου εξήγησαν ότι έβγαλαν την καρδιά, την έβαλαν δίπλα και λειτουργούσε με μηχανική υποστήριξη», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Επίσης, δήλωσε «Όχι, δεν είμαι καθόλου θρήσκος. Εάν ήμουν μια υπερφυσική δύναμη, θα τσαντιζόμουν πολύ με τους τύπους που δεν πιστεύουν με μένα και δεν κάνουν τον σταυρό τους όταν βρίσκονται σε ανάγκη. Ακόμα και για αυτό, όμως, μου έδωσαν απάντηση στο διαδίκτυο. “Είσαι ένα τομάρι και μισό, ο Θεός δεν θέλει να σε βλέπει ούτε ζωγραφιστό” γι’ αυτό και δεν με πήρε κοντά του. Οπότε εντάξει».

Η κίνηση που είχε κάνει προς το γιατρό του είχε συγκινήσει... «Mε κράτησε σε αυτόν τον πλανήτη για λίγες μέρες ακόμη»!

Πέτρος Τατσόπουλος: «Σκέφτηκαν μήπως πεθάνω στον αέρα! Ήμουν στο πάτωμα...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση!

«Σκέφτηκαν μήπως πεθάνω στον αέρα! Ήμουν στο πάτωμα...», είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος, κάνοντας μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

Ο δημοσιογράφος μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε, όταν σε εκπομπή ζήτησε να αποχωρήσει μετά από μια έντονη αδιαθεσία.

Μετά την νοσηλεία του ο Πέτρος Τατσόπουλος, βρέθηκε στην «Αυτοψία» και μίλησε για τα όσα έζησε και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί του Ιπποκράτειου να τον κρατήσουν στην ζωή.

«Όλο αυτό που έζησα αφήνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα και παράλληλα. Δεν μπορείς καν να τα φανταστείς. Στη δική μου περίπτωση ξεκίνησαν όλα τυχαία, χωρίς κανένα σύμπτωμα. Την ημέρα εκείνη δεν έγιναν όλα ίδια. ψΔεν ένιωσα ότι θα μου συμβεί κάτι… την ώρα της εκπομπής ένιωσα μια μαχαιριά στο στήθος. Πολύ έντονη αλλά και πολύ σύντομη. Το ένιωσα κι επειδή δεν μου είχε συμβεί ξανά, πανικοβλήθηκα, δεν μπόρεσα να κάνω υπομονή και ζήτησα να αποχωρίσω…», είπε και συμπλήρωσε:

«Σκέφτηκαν μήπως πεθάνω στον τηλεοπτικό αέρα. Ήμουν στο πάτωμα του στούντιο όσο η εκπομπή ήταν στον «αέρα» και περίμενα στο ασθενοφόρο να με παραλάβει. Συνέβησαν μια σειρά από ατυχίες-ευτυχίες. Μια σειρά από τραγωδίες, ο θάνατος δεν ήταν η σημαντικότερη», είπε.

Πέτρος Τατσόπουλος