Kate Middleton: Η πρόσφατη εμφάνιση με τον William έφερε ανησυχία - Τι συμβαίνει με τα κιλά της;

Ξανά στο προσκήνιο η βασιλική οικογένεια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Kate Middleton: Η πρόσφατη εμφάνιση με τον William έφερε ανησυχία - Τι συμβαίνει με τα κιλά της;

Ξανά στο προσκήνιο έρχεται η βασιλική οικογένεια, αυτή την φορά λόγω της Kate Midlleton. Ανησυχία έφερε η πρόσφατη δημόσια εμφάνιση που έκανε με τον σύζυγο της, πρίγκιπα William. Τι συμβαίνει με τα κιλά της πριγκίπισσας;

Συγκεκριμένα, αρκετά αδυνατισμένη ήταν η εικόνα της 38χρονης κάτι που έφερε πολλά ερωτηματικά στην Μ. Βρετανία και όχι μόνο. Σύμφωνα μάλιστα με την με πληροφορίες του Radaronline ο William της ζητά να φάει λίγο παραπάνω.

Όπως φαίνεται, μετά το Megxit όπου Harry και Meghan άφησαν τα βασιλική καθήκοντα τους, αλλά και το βαρύ επαγγελματικό της πρόγραμμα δεν την αφήνει να κάνει μια σωστή διατροφή.

«Το πρόγραμμα της Kate είναι αρκετά φορτωμένο και σε συνδυασμό με τα τρία παιδιά, η δούκισσα αντί να παίρνει το βάρος που θα έπρεπε, έχει χάσει κιλά», γράφουν τα ξένα sites.

Πρίγκιπας William

Kate Middleton κιλά

Έξαλλη η Kate Middleton και ο William! Χαμογελούσαν με τα αστεία...αλλά έκρυψαν την αλήθεια!

Έξαλλη έγινε η Kate Middleton αλλά και ο Prince William με τα αστεία που έγιναν στα BAFTA για τον Pricne Harry και τον Andrew. Μπορεί να χαμογελούσαν, αφού τους έδειχνε η κάμερα, αλλά στην πραγματικότητα, έκρυψαν την αλήθεια για το τι ένιωθαν.

Συγκεκριμένα στα βρετανικά βραβεία, δεν έλειψαν τα σχόλια για την βασιλική οικογένεια και συγκεκριμένα για τα σκάνδαλα που έχουν σημειωθεί. Και αν θέλετε πιο συγκεκριμένα, για την αποχώρηση του Harry και της Meghan από το παλάτι.

Σύμφωνα με πηγές του Fox News τα σχόλια που έγιναν ήταν πολλά και πολλά διάσημα ονόματα βγήκαν εκτός ορίων μπροστά στο δούκα και την Δούκισσα του cambridge. Εκείνος που τους πρόσβαλλε περισσότερο ήταν η Rebel Wilson η οποία είπε «Είναι πολύ ωραίο να είναι εδώ στο βασιλικό Andrew... ε στο βασιλικό Harry, όχι στο βασιλικό παλάτι».

Όπως θα δείτε και στο βίντεο μπορεί η Kate Middleton και ο Prince William να χαμογελούν αλλά φαίνεται στα πρόσωπα τους πόσο άβολα νιώθουν με την όλη κατάσταση.

Σύμφωνα επίσης με το Fox News και τον παρουσιαστή την επόμενη φορά θα εξασφαλίσουν να μην γίνουν τέτοιου είδους σχόλια και να υπάρχει ο κατάλληλο σεβασμός στο βασιλικό ζευγάρι.