Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Ναταλία Γερμανού: Η ανακοίνωση του ALPHA για την εκπομπή της

Συνεχίζεται το «Καλύτερα δεν γίνεται»;

Ναταλία Γερμανού: Η ανακοίνωση του ALPHA για την εκπομπή της
News 12.02.2020 19:28

Ανακοίνωση έβγαλε ο ALPHA για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα αφορά την συνεργασία τους από τη νέα σεζόν. Συνεχίζει ή όχι το «Καλύτερα δεν γίνεται» στο κανάλι;

Διαβάστε αναλυτικά:

«O Alpha ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ναταλία Γερμανού. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μάς κρατάει την καλύτερη παρέα τα Σαββατοκύριακα, μέσα από την εκπομπή της, «Καλύτερα δε γίνεται».

Η Ναταλία κρατάει τα ηνία της μεσημεριανής ζώνης του Σαββατοκύριακου εδώ και δύο σεζόν, αφού οι τηλεθεατές της δείχνουν σταθερά την προτίμησή τους αναδεικνύοντάς την πρώτη στην τηλεθέαση με διαφορά.

Οι καλύτερες σχέσεις χτίζονται με βάση τα αμοιβαία συναισθήματα κι έτσι o Alpha με χαρά εμπιστεύεται και πάλι την ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου στα έμπειρα χέρια της Ναταλίας Γερμανού, όπως και η ίδια δείχνει την εμπιστοσύνη της στο δυναμικό και τις προθέσεις του σταθμού».

Να σημειώσουμε πως η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης στον ALPHA.

Η Ναταλία Γερμανού είπε την ηλικία της στην εκπομπή της και μείναμε "κάγκελο"

Η Ναταλία Γερμανού είπε την ηλικία της στον αέρα και μείναμε "κάγκελο"! Τα πόσα έχει κλείσει η παρουσιάστρια και ποια η αντίδραση των υπόλοιπων; Αποκάλυψη "βόμβα" έκανε η ίδια!

Με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη του Πασχάλη, της "ξέφυγε" το νούμερο στον αέρα!

Χαρακτηριστικά είπε, «55 plus είμαι εγώ. Όχι δεν είμαι 55 plus! Δεν είμαι. Με βάζετε και λέω πράγματα που δεν ισχύουν». Τότε ήταν που όλοι ξέσπασαν σε γέλια και η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να τους κάνει να σταματήσουν

Ενώ ευχήθηκε στον αέρα και στον πρώην σύζυγο της «Εγώ έκανα την πρώτη κίνηση»

Η Ναταλία Γερμανού δε δίστασε στιγμή και με το που ξεκίνησε η σημερινή της εκπομπή, ευχήθηκε on air στον πρώην σύντροφό της Θάνο Καλλίρη για τη γιορτή του! «Εγώ έκανα την πρώτη κίνηση»!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, Θάνο Καλλίρη, ο οποίος σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή.

Έτσι με το που ξεκίνησε η εκπομπή του είπε χρόνια πολλά και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Ήταν ένας κούκλος και τον ερωτεύθηκα πάρα πολύ εγώ και τον κυνηγούσα με λύσσα. Ήταν η μοναδική περίπτωση της ζωής μου που έκανα εγώ την πρώτη κίνηση».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ναταλία Γερμανού: Της την "είπαν" για τα μαλλιά της και έδωσε... απάντηση "φωτιά"!

Ναταλία Γερμανού: "Πάγωσε" με το απόσπασμα από την εκπομπή της Φαίης! «Σας ορκίζομαι δεν το ήξερα...»

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share