Alpha tv: Αδιανόητα νούμερα για πασίγνωστη παρουσιάστρια! Είναι η άλλη «Μενεγάκη» του καναλιού!

Χρυσό χαρτί για το κανάλι μετά την Ελένη!

Alpha tv: Αδιανόητα νούμερα για πασίγνωστη παρουσιάστρια! Είναι η άλλη «Μενεγάκη» του καναλιού!

Αδιανόητα νούμερα για πασίγνωστη παρουσιάστρια στον Alpha tv! Είναι η άλλη «Μενεγάκη» του καναλιού, μαζί φυσικά με την Σταματίνα Τσιμτσιλή που επίσης κάνει εξαιρετικά νούμερα.

Η εν λόγω παρουσιάστρια, όχι μόνο προσθέτει κύρος στο κανάλι, αφού έχει χρόνια στις «πλάτες» της, αλλά φέρνει και εξαιρετικά νούμερα!

Η ζώνη του Σαββατοκύριακου της ανήκει δικαιωματικά και η Ναταλία Γερμανού σκίζει! Για να καταλάβετε για τι ποσοστά μιλάμε, χτες το Καλύτερα δεν γίνεται έφτασε σε τέταρτο έως και 23,6%! Δείτε τα όλα αναλυτικά:

21.1
21.1
21.3
20.9
23.6
23
18.1
16.3
16.7
14.7
15
15.2

*Σε γενικό σύνολο δυναμικού κοινού, η εκπομπή έκανε 18,9%!

Δείτε και τα νούμερα που έκανε την Παρασκευή η Σταματίνα, σάρωσε και εκείνη!

Alpha tv: «Κόπηκε» η ανάσα κορυφαίας παρουσιάστριας! Τα νούμερα που την «έστειλαν»!

«Κόπηκε» η ανάσα κορυφαίας παρουσιάστριας του Alpha tv και δείτε τα νούμερα που την «έστειλαν»! Δεν μπορεί να σηκωθεί... με τίποτα!

Η εκπομπή της, τα έχει βρει πολύ σκούρα και τα νούμερα τηλεθέασης είναι τουλάχιστον χαμηλά!

Για να καταλάβετε για τι ποσοστό μιλάμε, εχτές έκανε σε τέταρτο μέχρι και 4,4%! Την ίδια ώρα, ο ανταγωνισμός χτυπούσε κυριολεκτικά κόκκινο με 31,5%! Ο λόγος για τα Μεσάνυχτα της Ελεονώρας Μελέτη, για την οποία δυστυχώς τα μονοψήφια είναι συνηθισμένο φαινόμενο....

Δείτε αναλυτικά τα τέταρτα της εκπομπής για την χτεσινή ημέρα:

6.8
4.4
7.4
6.9
5.2
6.7

Αλλά και το σύνολο τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό, στην late night ζώνη:

Late night

ΑΝΤ1: Τhe 2night show 28

ALPHA: Μεσάνυχτα 6,2

ALPHA: Έκτακτη συνάντηση για την Ελένη Μενεγάκη! Τι συμβαίνει στο κανάλι;

Έκτακτη συνάντηση θα κάνουν οι ιθύνοντες του ALPHA, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που μόλις ήρθαν στο Youweekly.gr! Θέλετε να μάθετε τι συμβαίνει στο κανάλι; Φυσικά και είναι αιτία η... Ελένη Μενεγάκη!

Μόλις πριν από λίγες ώρες "έσκασε" είδηση "βόμβα" πως η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης και επί χρόνια παρουσιάστρια του συγκεκριμένου σταθμού αποφάσισε πριν τα Χριστούγεννα, μάλιστα, πως η συνεργασία της με το κανάλι θα λήξει και το συμβόλαιό της δεν θα ανανεωθεί!

Ενώ όλοι περιμέναμε πως θα γίνει ένα meeting λίγο μετά το Πάσχα για να επανεξεταστούν οι όροι στο συμβόλαιό της και να δουν που θα καταλήξει όλο αυτό, έρχεται η είδηση αυτή και ανατρέπει κάθε πληροφορία! Φυσικά, εφόσον διαδόθηκε με ταχύτητα φωτός το πρώτο που έκανα ήταν να έρθω σε επαφή με τις πηγές μου από τον ALPHA και μου αποκάλυψαν πως σήμερα θα καλεστεί έκτακτη συνάντηση για να ανακαλύψουν αν όντως η Ελένη μίλησε σε κάποιον από όλους μέσα στον σταθμό για την απόφασή της αυτή, γιατί έτσι διαδόθηκε πως η παρουσιάστρια είπε σε άτομο του σταθμού εμπιστευτικά ότι δεν έχει σκοπό να μείνει αλλά εκείνος το θεώρησε πλάκα...

Η συνάντηση έχει δρομολογηθεί για το απόγευμα! Για όποια εξέλιξη θα σας ενημερώσω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog!