Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Masterchef: Αυτοί οι παίκτες φόρεσαν την μαύρη ποδιά - Ποιος παίκτης έφυγε με... νεύρα και σπόντες;

Ο λόγος για...

Masterchef: Αυτοί οι παίκτες φόρεσαν την μαύρη ποδιά - Ποιος παίκτης έφυγε με... νεύρα και σπόντες;
News 12.02.2020 23:47

Στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef παρακολουθήσαμε την πρώτη αποχώρηση. Τρεις ήταν εκείνοι που φόρεσαν την μαύρη ποδιά και διαγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Ποιος ήταν ο παίκτης όμως που έφυγε με σπόντες προς τους υπόλοιπους και νεύρα;

Από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, την μαύρη ποδιά φόρεσε η Γιώτα, από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά, την πήρε ο Ηλίας, ενώ από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη τη μαύρη ποδιά φόρεσε ο Ηρακλής. Ένας από τους τρεις ωστόσο θα έπρεπε να αποχωρήσει.

Οι τρις παίκτες έπρεπε να φτιάξουν τέσσερα αυτά. Ένα ποσέ, μια ομελέτα, ένα βραστό και ένα τηγανιτό. Στον πρώτο γύρο, ο Ηρακλής από τη νομάδα του Πάνου Ιωαννίδη είχε τα καλύτερα και ανέβηκε με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους στον εξώστη.

Η Γιώτα και ο Ηλίας έπρεπε στον δεύτερο γύρω να βάλουν τα δυνατά τους αν θέλουν να παραμείνουν στο Masterchef. Ωστόσο και οι δυο απέτυχαν. Έτσι όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Με τον Ηλία να είναι αυτός που μένει και την Γιώτα που φεύγει.

Μάλιστα, η Γιώτα με την αποχώρηση της πέταξε και σπόντες για τους υπόλοιπους παίκτες λέγοντας πως πρέπει να αγαπάνε ο ένας τον άλλον και να μην χειροκροτάνε κάποιον που δεν συμπαθούν. Νωρίτερα, ο Κουτσόπουλος της «πέταξε» ατάκα «φωτιά».

Masterchef αποχώρηση

Masterchef: Τα πρώτα δάκρυα ξεκίνησαν - Τι ζήτησε στον Κοντιζά πριν την αποχώρηση;

Σήμερα βλέπουμε στις οθόνες μας το τελευταίο επεισόδιο των bootcamps και τα πρώτα δάκρυα.. ξεκίνησαν από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά. Τι ζήτησε παίκτρια, λίγο πριν την τελική δοκιμασία για να μπουν μέσα στο σπίτι του Masterchef;

Όσοι πίστευαν πως μπήκαν στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής έκαναν λάθος, αφού οι παίκτες πέρασαν από μια τελευταία δοκιμασία στην οποία έπρεπε να ακολουθήσουν τις οδηγίες των κριτών έτσι ώστε να δημιουργήσουν ένα σωστό πιάτο.

Όταν ήρθε η ώρα της δοκιμής μια παίκτρια από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά απογοητεύτηκε για την μαγειρική της και μπροστά στις κάμερες ξέσπασε σε κλάματα με το αποτέλεσμα που έδωσε στον σεφ της. Μάλιστα δεν δίστασε να του ζητήσει και την μαύρη ποδιά.

Πριν από λίγες ημέρες, είχε συγκινήσει για την αλλαγή καριέρας και την προσωπική του εξομολόγηση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Master Chef 4: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που δεν περνάει! Spoiler μεγατόνων πριν την πρεμιέρα!

Master Chef: Η παίκτρια που πήγε στο διαγωνισμό με τη σύζυγό της! Ακομπλεξάριστη μίλησε για την προσωπική της ζωή!

Διαβάστε περισσότερα news Youweekly.gr

Share