Baby Boom στην showbiz - Πασίγνωστο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί

Παντρεύτηκαν πριν 9 μήνες

Baby Boom στην showbiz - Πασίγνωστο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί

Ένα απρόσμενο baby boom "έσκασε" στην showbiz, μιας και πασίγνωστο ζευγάρι τραγουδιστή και ηθοποιού φαίνεται πως περιμένει το πρώτο του παιδί! Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δυο τους είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Οι δυο τους παντρεύτηκαν πριν εννιά μήνες με διπλό γάμο μάλιστα, μιας και ο πρώτος τους στο Λας Βέγκας δεν θεωρήθηκε ο επίσημος, αν και ήταν ο πιο διασκεδαστικός.

Ο λόγος για τον Joe Jonas, των Jonas Brothers, και την Sophie Turner του Game of Thrones. Η οικογένειά τους πρόκειται να μεγαλώσει, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Just Jared η 23χρονη ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί και είναι πανευτυχής.

ζευγάρι πρώτο παιδί showbiz

«Το ζευγάρι κρατάει πολύ μυστικά τα πράγματα, αλλά οι φίλοι κι η οικογένειά τους είναι πολύ ενθουσιασμένοι για αυτούς», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Παρόλα αυτά, τίποτα δεν είναι σίγουρο, μιας και το ζευγάρι δεν έχει ανακοινώσει τίποτα μέχρι στιγμής. Ενώ χαρά στον κόσμο της showbiz έφερε και η είδηση πως γνωστός τραγουδιστής έγινε για τρίτη φορά πατέρας.

Baby boom! Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει το δεύτερο παιδάκι του!

Μόλις «έσκασε» ακόμη ένα baby boom! Το δεύτερο παιδάκι του περιμένει ένα αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Οι δυο τους επισφράγισαν τον ερωτά τους με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούλιο του 2016 και από τότε οι δυο τους πορεύονται μαζί αγαπημένοι και ευτυχισμένοι!

Ο λόγος για τον ολυμπιονίκη του τάε κβον ντο, Αλέξανδρο Νικολαΐδη και τη δημοσιογράφος Δώρα Τσαμπάζη.

Αλέξανδρος Νικολαΐδης Δώρα Τσαμπάζη ζευγάρι εγκυμοσύνη

Η Δώρα διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μαζί με τον αγαπημένο της ανυπομονούν να έρθει στη ζωή ο γιος τους, ενώ ήδη έχουν αποκτήσει μια κορούλα, την Ελεάννα.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ζευγάρι της showbiz έκανε τρίτο παιδί και δεν το είχε κατάλαβε κανείς!