Η "Βούλα" από το "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" αποκαλύπτει πως πήρε τον ρόλο της στην σειρά

"Τα ‘χασα, δεν το περίμενα"

Η

Η τηλεοπτική "Βούλα" από την αγαπημένη σειρά, "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα", αποκαλύπτει πως πήρε τον ρόλο της στην σειρά και τι ήταν αυτό που την είχε αφήσει με το στόμα ανοιχτό! Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλα χωρίς κανένα ενδοιασμό!

Η ίδια καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρνατούτογλου, και το "The 2night show" μίλησε τόσο για την επιτυχημένη σειρά, όσο και για την προσωπική της ζωή.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Όταν μου πρότειναν να παίξω στη Μουρμούρα τα ‘χασα, δεν το περίμενα. Και έμαθα εκ των υστέρων ότι η σεναριογράφος μας, η Έλενα Σολωμού, με ήξερε από το θέατρο και με εκτιμούσε σαν ηθοποιό και κάτι είδε, επέμεινε και με πήρανε. Είπα αμέσως “ναι” γιατί είδα το σενάριό της και μου άρεσε πάρα πολύ.

Μου άρεσε η ιδέα ότι θα είμαι μόνο μου με κάποιον άλλον, δεν “έπαιζε” το όνομα του κυρίου Αντωνίου ακόμα, δεν ήξερα με ποιον θα είμαι. Το σενάριο με τράβηξε πολύ και θα έκανα κάτι που δεν είχα κάνει ποτέ, κωμωδία στην κάμερα, στην τηλεόραση. Προχθές κόψαμε την πίτα μας για το 2020 και γιορτάσαμε και τα εφτά χρόνια μουρμούρας. Είμαστε μια οικογένεια τόσα χρόνια μαζί. Απ’ ότι γνωρίζω μπορεί να συνεχίσει και του χρόνου, θέλουν να συνεχίσει και του χρόνου».

Δείτε αναλυτικά όλα όσα αποκάλυψε η ηθοποιός στο παρακάτω βίντεο. Και μιας και μιλάμε για την σειρά, και τη Βούλα, εσείς γνωρίζετε για το τι έχει αλλάξει ανάμεσα σε εκείνη και τον Μηνά;

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Ποια είναι η πραγματική σχέση του "Μηνά" και της "Βούλας"; Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες;

Εσείς αναρωτηθήκατε ποτέ ποια είναι η πραγματική σχέση του "Μηνά" και της "Βούλας" από το "Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα"; Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες;

Η ίδια, μιλώντας στο περιοδικό People και τη Γεωργία Χαλκιά, αποκάλυψε όλη την αλήθεια!

Τι απαντάτε στα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν πως οι σχέσεις με τον Αντώνη Αντωνίου έχουν διαταραχθεί;

Είναι αστεία αυτά τα πράγματα, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η συνύπαρξή μας είναι πολύ ωραία. Έχω τη μισή ζωή μου αλλού και την άλλη μισή με τον Αντώνη. Είμαστε σαν οικογένεια τώρα πια και βγαίνει αβίαστα ο ρόλος μας ύστερα από τόσα χρόνια. Η Βούλα είναι πολύ δυνατή και συμβατή με τη ζωή, τσαούσα, θέλει να ζει έντονα. Έχει και έναν πολύ καλό «συμβίο», τον Μηνά, με τον οποίο έχουν μια ιδανική σχέση. Έχουν βρει έναν τρόπο να ζουν ώστε να κρατούν συνεχώς «υψηλές θερμοκρασίες» στη σχέση τους και αυτό είναι τέχνη ζωής. Πάντα υπάρχει ένας Μηνάς και μια Βούλα και πολύς κόσμος που με συναντά μου λέει, «Είμαστε σαν κι εσάς». Και τους απαντώ, «Είστε πολύ τυχεροί». Η μουρμούρα τους είναι ένα παιχνίδι, έχει ερωτική χροιά και υπάρχει μαζί με τη στήριξη και τον θαυμασμό του ενός προς τον άλλο. Η σεναριογράφος μας, Έλενα Σολωμού, έχει δυνατό ένστικτο, μια καταπληκτική ματιά και μια πολύ καλή πένα. Δεν γράφει πια για ένα ζευγάρι το οποίο φαντάστηκε, αλλά γράφει για εμάς.

Δείτε επίσης ποια αγαπημένη ηθοποιός μετά την απουσία της από την σειρά, ξαναβρέθηκε με το τηλεοπτικό της ταίρι μιας και έχει κρατήσει καλές σχέσεις μαζί του!