Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Αποκαλύψεις "φωτιά" από την ηθοποιό "Είμαι ανοιχτή σε προξενιά"

Τα είπε όλα στο "The 2night show"

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Αποκαλύψεις

"Είμαι ανοιχτή σε προξενιά" Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση, έκανε αποκαλύψεις "φωτιά" για την προσωπική της ζωή, χωρίς ενδοιασμούς. Η ηθοποιός δεν δίστασε μάλιστα να αναφερθεί και δυσαρέσκειά της για το "Κρατάς Μυστικό".

Συγκεκριμένα η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, και στο "The 2night show" και προκάλεσε αρκετά σχόλια με τα λόγια της.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Προσωπικά είμαι ωραία, όσο χρόνο μπορώ να έχω για τους φίλους. Δεν είμαι μόνη μου γιατί έχω τους φίλους μου, έχω την κόρη μου. Δεν έχω έναν σύντροφο, γιατί δεν έχει προκύψει. Είναι και οι ανάγκες άλλες. Το λέω τώρα μπας και βρεθεί. Έτσι το λέω, για να σου απαντήσω; Δεν ψάχνουμε τίποτα γιατί έτσι κι αλλιώς αν είναι να γίνει μια συνάντηση θα γίνει. Εάν βρεθεί ένας άνθρωπος που είναι σύντροφος ζωής θα ξαναπαντρευόμουν».

Όσο για την σειρά είπε, «Κάναμε έναν κύκλο σε αυτό το “Κρατάς μυστικό;” που ξεκίνησα με πολύ αγάπη γιατί ξανασυναντήθηκα με τον Αντώνη Αγγελόπουλο που είχα να τον συναντήσω πολλά χρόνια. Κάναμε έναν κύκλο και σταμάτησε. Και παίζω και με τον Ταξιάρχη, αυτοί ήταν δύο λόγοι σημαντικοί.

Είχαμε πολλά χρόνια να παίξουμε μαζί με τον Ταξιάρχη και ήταν ωραία που ήμασταν μαζί, έχουμε ωραίο κώδικα. Πολλοί με έχουν στεναχωρήσει επαγγελματικά. Εννοείται πως όταν νιώθω ότι αδικούμαι τα λέω κατάμουτρα. Όταν κάτι με πειράζει θα τα πω παντού με ευγένεια και με όρια. Γιατί να μην τα πω; Μήπως δεν με ξαναπάρουν; Ας μη με ξαναπάρουν.

Αν επειδή μιλάς δεν σε ξαναπαίρνουν και δεν εκτιμούν την επαγγελματική σου στάση στην ίδια την εργασία… Κάνουμε μια εργασία μαζί και υπάρχουν πράγματα που θα πρέπει να μιλήσω γιατί αυτό δεν έχει γίνει έτσι ακριβώς». Μιας και αναφερόμαστε στην ηθοποιό εσείς ακούσατε για ένα ξέσπασμά της; Η ίδια δεν μπόρεσε να κρατηθεί άλλο και ξέσπασε στους δημοσιογράφους!

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Αποκάλυψη - "βόμβα" από την ηθοποιό! Τι συμβαίνει τελικά με τον Καπουτζίδη;

Αποκάλυψη - "βόμβα" έκανε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου! Τι συμβαίνει τελικά με τον Καπουτζίδη και την ηθοποιό; Ποια η κόντρα τους και τι δήλωσε η ίδια;

Μιλώντας στην κάμερα του "Ευτυχείτε" η ίδια μίλησε για την πιθανότητα remake του Παρά Πέντε, αλλά και την "κόντρα" της με τον Γιώργο Καπουτζίδη!

Χαρακτηριστικά δήλωσε, "Θα ένοιωθα συγκινητικά και περίεργα αν ξαναβρισκόμουνα σε γυρίσματα με αυτούς τους ανθρώπους τους ίδιους , που έχω αγαπήσει πολύ και έχουμε ζήσει και πολλά πράγματα μαζί".

Δείτε τα όσα ειπώθηκαν από την ίδια στο παρακάτω βίντεο αναλυτικά.

Η ίδια είχε ερωτηθεί και για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα για κόψιμο της σειράς του Alpha «Κρατάς Μυστικό;», το οποίο δεν σημειώνει καλά νούμερα!