"Βόμβα" από το Πρωινό - "Στο My Style Rocks έχουν στυλίστα από εκπομπή"

Το περιμένατε;

Μια απρόσμενη "βόμβα" μας ήρθε από το Πρωινό για το ριάλιτι μόδας που παρακολουθούμε καθημερινά μιας και είπαν χαρακτηριστικά, "Στο My Style Rocks έχουν στυλίστα από εκπομπή". Και όπως είπαν ξέρουν και ονόματα!

Χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά ήταν αυτή που έριξε την φωτιά και όταν ρωτήθηκε για αυτά τα ονόματα, σώπασε λέγοντας πως δεν θα εκθέσει κανέναν.

Συγκεκριμένα ανέφερε, “Το έχω ακούσει. Έχω ακούσει και ονόματα ενδυματολόγων που ασχολούνται με τα κορίτσια. Ξέρω ότι έχουν ενδυματολόγους. Δεν θέλω να πω το όνομα για να μην φέρω σε δύσκολη θέση τον ενδυματολόγο, γιατί είναι και σε εκπομπή.”

Μιας και μιλάμε για My Style Rocks, εσείς ακούσατε για την πρώην παίκτρια του σόου που ξεφτίλισε την Αλεξανδράκη και τι είπε για τις τσάντες της; Τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!

My style rocks: Έγινε έξαλλη η παίκτρια και μαζί της και ο... Γαβαλάς - Τι συνέβη;

Ένα ξέσπασμα είχαμε στο σημερινό επεισόδιο του «My style rocks». Η παίκτρια Ευριδίκη Παπαδοπούλου έγινε έξαλλη με τους κριτές και στην συνέχεια και ο Λάκης Γαβαλάς μαζί της, ο οποίο σήκωσε τον τόνο της φωνής του. Τι συνέβη;

Αφορμή για να γίνει το ξέσπασμα ήταν οι βαθμολογίες των κριτών. Συγκεκριμένα, για το styling της Κορίνας που δεν άρεσε καθόλου στην Ευρυδίκη και παρόλα αυτά πήρε καλύτερους βαθμούς από εκείνη και λογομάχησε και μαζί της πριν σταθεί απέναντι από τους κριτές.

«Είσαι εκτός κόνσεπτ, δεν μου αρέσει ούτε το φόρεμα ούτε τα παπούτσια. Αυτό που φοράς δεν είσαι εσύ», είπε η Κορίνα, με την Ευρυδίκη να απαντάει: «Έχω κι άλλη πλευρά».

Η Κορίνα δεν δίστασε να συνεχίσει τη συζήτηση λέγοντας: «Θεωρώ ότι το φόρεμα σε φοράει...» με την Ευρυδίκη να της απαντάει Θα με τρελάνεις, θα τρελαθούμε εδώ πέρα τελείως. Φοράς εσύ τα φαρδιά να πούμε και δεν σου λέμε τίποτα και μου λες εμένα τώρα ότι δεν είναι στο νούμερό μου; Άστο λίγο μυαλό έμεινε θα το κάψουμε κι αυτό».

Στην συνέχεια ξέσπασε στους κριτές με αφορμή κιόλας το χαμηλό βαθμό που πήρε από τον Λάκη Γαβαλά. Μάλιστα με την σειρά του στο τέλος σήκωσε τον τόνο της φωνής του και της εξήγησε για τις έβαλε αυτό το βαθμό.

Λίγο νωρίτερα η Έλενα Χριστοπούλου πέταξε ατάκα «φωτιά» σε παίκτρια.

My Style Rocks: Μετά το Μαζωνάκη ήρθε ο Καρράς! Η νέα αδιανόητη ερμηνεία του Λάκη Γαβαλά!

Μετά το Γιώργο Μαζωνάκη που ακούσαμε στα προηγούμενα επεισόδια του My Style Rocks, σήμερα ήρθε και ο Βασίλης Καρράς, μιας και ο Λάκης Γαβαλάς έκανε μία νέα αδιανόητη ερμηνεία!

Ο αγαπημένος κριτής μας έχει προσφέρει άπειρες στιγμές γέλιου μέσα από το ρόλο του στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ και όχι άδικα, αφού είναι πάντα ετοιμόλογος.

Έτσι όταν η Στέλλα Πάσσαρη μίλησε για το κόνσεπτ της, εξηγώντας πως πηγαίνει σε καραόκε πάρτι, ο Λάκης Γαβαλάς ξεκίνησε να τραγουδάει το γνωστό τραγούδι «Από το Βορρά μέχρι το Νότο».

Μάλιστα ζήτησε και από τη Στέλλα Πάσσαρη να τραγουδήσει μαζί του, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε ευγενικά!