MasterChef - Spoiler: Αυτή είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει στο επεισόδιο της Δευτέρας οικειοθελώς!

Ποιος θα την αντικαταστήσει;

MasterChef - Spoiler: Αυτή είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει στο επεισόδιο της Δευτέρας οικειοθελώς!

Αυτή είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει στο επεισόδιο της Δευτέρας από το MasterChef όπως αναφέρουν τα spoiler. Το ριάλιτι μαγειρικής επέστρεψε και για ακόμη μια φορά δεν θα λείπουν οι καυγάδες και οι εντάσεις από το σπίτι.

Χθες είχαμε μια δοκιμασία έκπληξη το follow the Chef που συνήθως βλέπουμε αργότερα στο παιχνίδι, ωστόσο το είδαμε μετά τα τρια bootcamps και είδαμε την Γιώτα από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου να αποχωρεί πριν μπει στο σπίτι.

Όταν οι παίκτες μπήκαν στο σπίτι δεν έλειψαν οι εντάσεις καθώς είδαμε τα κορίτσια να τσακωνόνται για τα δωμάτια στο σπίτι τους και να γίνεται ένας πανικός.

Μια από αυτές τις παίκτριες ήταν και η Σεμίνα. Όπως ανέφερε η εκπομπή "Ευχείτε" η παίκτρια θα είναι αυτή που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι την Δευτέρα οικειοθελώς για προσωπικούς λόγους.

Η ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά δεν θα χάσει ωστόσο παίκτη, καθώς τη Σεμίνα θα αντικαταστήσει η Φωτεινή που κόπηκε στα bootcamp.

Σας είχαμε πει ωστόσο με ένα ακόμη Spoiler ποιο ήταν το πρώτο πρόσωπο που θα έφευγε από το σπίτι του MasterChef

Το MasterChef αποτελεί "καυτό" κομμάτι της τηλεόρασης αυτή τη στιγμή, με τα spoiler να πέφτουν "φωτιά", καθώς βγήκε ήδη στη φόρα το πρώτο πρόσωπο που θα φύγει από το σπίτι! Δεν θα πιστέψετε ποιο είναι!

Σύμφωνα με το Open Beyond, αυτή που θα αποχωρήσει από το πρώτο επεισόδιο, αποχωρεί η "γλωσσοκοπάνα" Γιώτα, που έχει τσιπουράδικο στον Βόλο.

Η ίδια εξάλλου, με το ζόρι μπήκε στο σπίτι, μιας και οι κριτές της είπαν πως πρέπει να δίνει περισσότερη βάση.

«Να ακούς συμβουλές ξέρεις;» τη ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με την παίκτρια να απαντάει: «Πάντως έχω πολλή θέληση να μάθω καινούργια πράγματα…».

«Δεν έχει θέληση όμως να ακούς. Θα μου τα βγάλεις τα συκώτια εσύ, το ξέρω, αλλά τι να κάνω που μαγειρεύεις νόστιμα! Θα πρέπει να μάθεις να ακούς!». Κάπως έτσι η παίκτρια κατάφερε να μπει στο σπίτι μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες που είναι πανέτοιμοι να κατακτήσουν τον μεγάλο τίτλο.