Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: "Αδειάζει" την Ραμόνα Βλαντή! "Περνάει αδιαφόρη, δεν την έχουμε δει να δουλεύει ποτέ"

Η σκληρή απάντηση της!

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου:

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου "αδειάζει" την Ραμόνα Βλαντή για τις δηλώσεις της "λέγοντας πως περνάει αδιάφορη και δεν την έχουμε δει να δουλεύει ποτέ" λέει η πρώην παίκτρια του My Style Rocks για την νικήτρια του πρώτου κύκλου του παιχνιδιού.

Η μεγάλη νικήτρια του πρώτου κύκλου του ριάλιτι επιτέθηκε για ακόμη μια φορά στην Δημήτρα Αλεξανδράκη αλλά και σε αυτά που φοράει.

Η Ραμόνα μίλησε στις κάμερες και η αλήθεια είναι πως δεν αναφέρθηκε και με τα καλύτερα λόγια στην σημερινή διαγωνιζόμενη και μοντέλο.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έδωσε την δική της απάντησε στην Ραμόνα μέσω της εκπομπής Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και έδωσε πολύ σκληρή απάντηση.

"Μάλλον το κάνει για να είναι στο προσκήνιο και να ασχολούνται συνέχεια μαζί της, γιατί δεν λέει και κάτι άλλο πέρα από αυτό. Δεν μπορώ να καταλάβω ένα άτομα σαν την Ραμόνα, που περνάει εντελώς αδιάφορο, κάθεται και ασχολείται με τις τσάντες μου και τα υπάρχοντά μου. Μου κάνει εντύπωση πώς ρωτά τι δουλειά κάνω. Κανονικά θα έπρεπε να ρωτάμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι τι δουλειά κάνει η Ραμόνα. Βγάζει δικά της αυθαίρετα συμπεράσματα, δεν τα στηρίζει κάπου αυτά που λέει. Έχει έρθει ποτέ σπίτι μου, ξέρει το πορτοφόλι μου, ξέρει ακριβώς τι δουλειά κάνω; Δουλεύω από τα 18 μου, την Ραμόνα δεν την έχουμε δει να δουλεύει ποτέ. Έχω μια επιχείρηση με ρούχα εδώ και 5 χρόνια, ο άντρας μου είναι κορυφή στη δουλειά του, δεν καταλαβαίνω γιατί ακόμα αναρωτιέται ποια είναι η δουλειά μου” είπε.

Απίστευτο "άδειασμα" της Παναγιώταρου στην Ραμόνα Βλαντή - «Επιτίθεται σε όποιον πάει να αγγίξει το My Style Rocks»!

Απίστευτο "άδειασμα" στην Ραμόνα Βλαντή από πρώην συμπαίκτρια της. «Επιτίθεται σε όποιον πάει να αγγίξει το My Style Rocks», είπε.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τοποθετήθηκε για την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Ραμόντα Βλαντή και την Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Σε αυτή τη φάση τα έχει βάλει με την Δήμητρα. Όποια αγγίζει λίγο το My Style Rocks την κόβει. Η Ραμόνα ήθελε να πει κάτι για ακόμη μια φορά. Είπαμε άγγιξε το My Style Rocks, κάτι έπρεπε να πει, τι θα έλεγε; Νομίζω ότι έχει εμμονή», είπε χαρακτηριστικά η ξανθιά καλλονή.