MasterChef: Η viral Γιώτα μιλάει για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της

Ποιους ξεχώρισε;

MasterChef: Η viral Γιώτα μιλάει για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της

Η viral Γιώτα μπορεί να αποχώρησε σύντομα από το MasterChef, ωστόσο πρόλαβε και έγινε fan favourite! Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής μιλάει για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της και τα αποκαλύπτει όλα!

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη "Στην φωλιά των ΚουΚου" και δεν δίστασε να μιλήσει για τα άτομα που ξεχώρισε, αλλά και τις εμπειρίες της στο σόου.

Χαρακτηριστικά είπε, “Ξεχώρισα πολλά παιδιά. Αυτό το παιδάκι που έχει το καπελάκι, ο Κωστάκης, πολύ καλό παιδί. Τον συμπάθησα πολύ. Είναι δύο Κύπριοι. Αυτό το παιδί ο Κύπριος και αυτός μου αρέσει πάρα πολύ.”

Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε για την ζωή της και όχι μόνο στο παρακάτω βίντεο. Ωστόσο εσείς ξέρετε για την παίκτρια που θα αποχωρήσει οικειοθελώς από το σπίτι την Δευτέρα;

Masterchef: Τα πρώτα δάκρυα ξεκίνησαν - Τι ζήτησε στον Κοντιζά πριν την αποχώρηση;

Σήμερα βλέπουμε στις οθόνες μας το τελευταίο επεισόδιο των bootcamps και τα πρώτα δάκρυα.. ξεκίνησαν από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά. Τι ζήτησε παίκτρια, λίγο πριν την τελική δοκιμασία για να μπουν μέσα στο σπίτι του Masterchef;

Όσοι πίστευαν πως μπήκαν στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής έκαναν λάθος, αφού οι παίκτες πέρασαν από μια τελευταία δοκιμασία στην οποία έπρεπε να ακολουθήσουν τις οδηγίες των κριτών έτσι ώστε να δημιουργήσουν ένα σωστό πιάτο.

Όταν ήρθε η ώρα της δοκιμής μια παίκτρια από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά απογοητεύτηκε για την μαγειρική της και μπροστά στις κάμερες ξέσπασε σε κλάματα με το αποτέλεσμα που έδωσε στον σεφ της. Μάλιστα δεν δίστασε να του ζητήσει και την μαύρη ποδιά.

Πριν από λίγες ημέρες, είχε συγκινήσει για την αλλαγή καριέρας και την προσωπική του εξομολόγηση.