Γιώργος Μαζωνάκης: Μιλάει πρώτη φορά για τον τραυματισμό του on camera

Τι του είπαν οι γιατροί να προσέξει;

Γιώργος Μαζωνάκης: Μιλάει πρώτη φορά για τον τραυματισμό του on camera

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μιλάει για πρώτη φορά για τον τραυματισμό του on camera και δίνει ένα τέλος στα όσα ακούγονται για το νέο του σχήμα και όχι μόνο. Ο τραγουδιστής μετά το ατύχημά του, δεν θα μπορέσει να εκπληρώσει τα καθήκοντά του στην πίστα.

Συγκεκριμένα μίλησε στην κάμερα του Πρωινού, όπου και δεν δίστασε να σχολιάσει το τι του συνέβη, όσο και την αλήθεια που "κρύβεται" πίσω από το σχήμα που ακούγεται πως θα έχει με την επόμενη χρονιά.

Συγκεκριμένα είπε, “Πριν από μία εβδομάδα έπεσα, έβαλα κάτω το χέρι μου μπουνιά και έσπασε. Οι γιατροί μου είπαν ότι δεν γίνεται να δουλέψεις γιατί δεν πρέπει να κουνιέται σε καμία περίπτωση, είναι όλο το χέρι στο γύψο. Αυτό το πράγμα θα κρατήσει 3-4 εβδομάδες ακόμα.

Υπενθυμίζω σε κάποιους ανθρώπους ότι εγώ έχω βρεθεί σε live με ένα μάτι. Δεν χάνω ποτέ τα live. Εξηγώ στον κόσμο, στους ανθρώπους που με τιμούν όλα αυτά τα χρόνια και στους ανθρώπους που δουλεύουν στους χώρους που είμαι. Δεν έχω κλείσει κάτι για του χρόνου. Στη φαντασία καθενός μπορεί να υπάρχει ό,τι θέλει”.

Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο. Και μιας και μιλάμε για τον τραγουδιστή εσείς είδατε την πρώτη του ανάρτηση λίγες ώρες μετά το ατύχημα;

Γιώργος Μαζωνάκης: Το δημόσιο "ευχαριστώ" μετά τον τραυματισμό του

O Γιώργος Μαζωνάκης έπειτα από τον ατύχημα που είχε θέλησε να ζητήσει ένα δημόσιο "ευχαριστώ"! Το μήνυμα μετά τον τραυματισμό του το έστειλε σε όλους όσους του ευχήθηκαν και ενδιαφέρθηκαν. Ο ίδιος αισθάνεται πολύ καλύτερα αλλά χρειάζεται ξεκούραση!

Ως λάτρης των social media ο τραγουδιστής θέλησε να δώσει το δικό του μήνυμα σε όλες τις ευχές, κάτι που προκάλεσε τα σχόλια να πέσουν βροχή!

Χαρακτηριστικά είπε, «Σας ευχαριστώ για τις ατέλειωτες ευχές σας. Δυστυχώς δε μπορώ να επιστρέψω ακόμη στη σκηνή του Fever G».

Γιώργος Μαζωνάκης insta μήνυμα

Γιώργος Μαζωνάκης: Είπε "όχι" στο «Voice» και πάει στον ΑΝΤ1!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, έριξε "άκυρο" στο «The Voice» και πάει σε άλλο show στον ΑΝΤ1, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Τι και αν ειδήσεις και δημοσιεύματα τον ήθελαν να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή, τελικά δεν ισχύει τίποτα τέτοιο.

Η δημοσιογράφος Κλεοπάτρα Πατλάκη, αποκάλυψε στον αέρα του ΣΚΑΙ, πως ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν θα βρίσκεται στο «The voice», αλλά στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sound Familiar».

Μάλιστα, γίνονται συζητήσεις την θέση του να την πάρει η Τάμτα.