Απίστευτο κι όμως αληθινό! Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής πήρε πτυχίο αστρολογίας

Ποιος "αλλάζει" καριέρα;

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής πήρε πτυχίο αστρολογίας

Απίστευτο και όμως αληθινός είναι το γεγονός πως γνωστός Έλληνας τραγουδιστής πήρε πτυχίο αστρολογίας. Την απόκάλυψη έκανε μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» η Νάνσυ Παραδεισανού, το πρωί της Πέμπτης μέσα από την στήλη της.

Η δημοσιογράφος με ρεπορτάζ της έκανε γνωστό πως ο τραγουδιστής Γιάννης Τάσσιος πήγε σε σχολή και πήρε πτυχίο αστρολογίας.Δείτε και ποιος τραγουδιστής έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά

«Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής πήρε μόλις το πτυχίο αστρολογίας. Ο Γιάννης Τάσσιος πήρε πτυχίο αστρολογίας. Δεν αφήνει το τραγούδι, δεν ξέρω σε ποια σχολή πήγε αλλά το πτυχίο το παίρνει και ξεκινάει να αναλύει χάρτες», είπε μεταξύ άλλων η Νάνσυ Παραδεισανού.

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν:

Ποιος είναι ο Γιάννης Τάσιος

Μεγάλωσε σε μουσικό περιβάλλον καθώς η οικογένεια του ασχολούνταν με την μουσική και πιο συγκεκριμένα, με την δημοτική και βυζαντινή μουσική. Λίγα χρόνια αργότερα, όταν έφτασε στην εφηβεία ο Γιάννης Τάσσιος, ασχολήθηκε με την κλασσική κιθάρα. Ο Γιάννης Τάσσιος έχει κυκλοφορήσει έξι προσωπικά άλμπουμ, εφτά singles και ένα live άλμπουμ με τον Χρήστο Πάζη. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1988 και λίγα χρόνια αργότερα, το 1999, κυκλοφορεί το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ.

Το 1999 κυκλοφορεί το πρώτο του άλμπουμ από την Minos EMI το οποίο φέρει την επωνυμία του («Γιάννης Τάσσιος»). Ένα άλμπουμ που υπογράφουν σπουδαίοι Έλληνες συνθέτες και στιχουργοί όπως ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Δημήτρης Κορδατζής, ο Γιάννης Κετσελίδης και ο Άκης Κατσουπάκης τη μουσική και τους στίχους η Εύη Δρούτσα, ο Πάνος Φαλάρας, ο Ηλίας Φιλίππου και η Σμαρούλα Μαραγκουδάκη. Το 2001 κυκλοφορεί το single «Δύσκολα ή εύκολα» από την Sony Music και πραγματοποιεί τις εμφανίσεις του στις Μούσες (εν χορό) μαζί με τον Χρήστο Πάζη. Το 2003, κυκλοφόρησε live cd με τον Γιάννη Τάσσιο και τον Χρήστο Πάζη από το νυχτερινό κέντρο Μούσες (εν χορό) από την Sony Music. Ακολούθησαν τα άλμπουμ «Για σένα» το 2002, «Ένα φιλί» το 2004 και το single «Ποιον μαγεύεις με φιλιά» το 2006. Το επόμενο άλμπουμ του κυκλοφορεί το 2007 και έχει τίτλο «Θα μου κάνεις καλό» με την υπογραφή καταξιωμένων συνθετών και στιχουργών όπως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου. Αρκετά αναγνωρίσιμος πλέον, το 2008, επιστρέφει ξανά στην Minos EMI και κυκλοφορεί το νέο του single με τίτλο «Γλώσσα επικοινωνίας» που σημείωσε μεγάλη επιτυχία μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Μετά από χρόνια απουσίας από την δισκογραφία, το 2012 επιστρέφει με νέο άλμπουμ που φέρει τον τίτλο «Αναπνοή μου». Το 2013 κυκλοφορεί τρία νέα singles με τίτλο «Μπορώ ακόμα», «Είμαι αποφασισμένος» και «Άκου την καρδιά». Το 2014, ο Τάσσιος κυκλοφόρησε το single με τίτλο «Εσένα είχα μόνο» από την Minos EMI