Καλό Μεσημεράκι: Δεν φαντάζεστε ποια τραγουδίστρια έκανε έκπληξη στον Μουτσινά! Κρύφτηκε στο κοινό!

Έπαθε πλάκα ο παρουσιαστής!

Καλό Μεσημεράκι: Δεν φαντάζεστε ποια τραγουδίστρια έκανε έκπληξη στον Μουτσινά! Κρύφτηκε στο κοινό!

Δεν φαντάζεστε ποια τραγουδίστρια πήγε και έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά σήμερα στο Καλό Μεσημέρακι. Η ίδια κρύφτηκε στο κοινό και ο παρουσιαστής δεν κατάφερε να την ξεχωρίσει αμέσως μόλις την είδε όμως έπαθε κυριολεκτικά πλάκα.

Η Έλσα Πάζη είχε μπει στο πλατό και κανείς δεν το είχε καταλάβει και ξεκίνησε να τραγουδά 'Στο Γκιώνη μου".
Ο παρουσιαστής έμεινε μερικά δευτερόλεπτα και δεν μπορούσε να καταλάβει τι έχει συμβεί όταν είδε μια κυρία να σηκώνεται μέσα από το κοινό και να τραγουδά. Όταν κατάλαβε ποια είναι, η χαρά του ήταν απερίγραπτη.

Το “στον γκιώνη μου το είχε πει η Μαρία Μιχαλοπούλου και είναι μια από τις αγαπημένες ατάκες του Νίκου Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι, έχει γίνει τραγούδι και με πολύ μεγάλη επιτυχία μάλιστα.

Ο Νίκος Μουτσινάς κάθε φορά στην εκπομπή του μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Όπως την φορά που μπήκε μέσα στο πλατό πρόσωπο που δεν περίμενε κανείς.

«Πάγωσε» ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι - Ο άνδρας που του τηλεφώνησε...

Σήμερα στην εκπομπή του στον ΣΚΑΙ, ο Νίκος Μουτσινάς «πάγωσε» όταν ένας πολύ γνωστός άνδρας της ελληνικής showbiz, του τηλεφώνησε χωρίς να το περιμένει. Η αντίδραση του παρουσιαστή ήταν απίστευτη, καθώς του ήρθε από εκεί που δεν το περίμενε.

Στο «Καλό μεσημεράκι» είναι σύνηθες φαινόμενο να τον καλούν πρόσωπα από τον χώρο και να τον αφήνουν... «κάγκελο» αφού δεν τον προειδοποιεί κανείς. Σήμερα λοιπόν, τον κάλεσε ένα αγαπημένο πρόσωπο της μουσικής βιομηχανίας.

«Νίκο, καλό μεσημεράκι!». ακούστηκε ξαφνικά να λέει μια αντρική φωνή και ο Νίκος Μουτσινάς «πάγωσε». Η φωνή αυτή δεν ήταν άλλη από του Αντώνη Ρέμου. «Μας καλομεσημέριασες όλους. Πρέπει να με βρεις εσύ. Μόνο όταν τραγουδάω με καταλαβαίνεις; Έλα Νίκο… Δεν με καταλάβες;» συνέχισε και ρωτούσε, ενώ αναγκάστηκε να τραγουδήσει.

«Αντώνη σε κατάλαβα από την αρχή αλλά λέω αποκλείεται. Γι’ αυτό λέω μην πεις καμία κασκαρίκα και τρέχουμε και είναι κανένας άλλος τραγουδιστής», είπε ο Νίκος Μουτσινάς τρελός από την χαρά του γι’ αυτή την τηλεφωνική παρέμβαση.