"Τρελάθηκε" ο Νίκος Μουτσινάς! Μπήκε στο πλατό πρόσωπο που δεν περίμενε!

Ποιος του έκανε έκπληξη;

"Τρελάθηκε" on air ο Νίκος Μουτσινάς! Μπήκε στο πλατό πρόσωπο που δεν περίμενε και τον άφησε με το στόμα ανοιχτό! Δεν θα πιστέψετε ποιος βγήκε και του έκανε έκπληξη! Όλοι στο πλατό "ξέσπασαν" σε γέλια!

Εκεί λοιπόν που δεν το περίμενε ο παρουσιαστής δέχθηκε μια απρόσμενη επίσκεψη, από τον αγαπημένο του Πέτρο Πυλαρινό!

Όπως είχε κάνει γνωστό ο παρουσιαστής, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Alcatrash απουσίαζε από την εκπομπή αυτές τις μέρες, γιατί ήταν άρρωστος και αφού λοιπόν τον αναπλήρωσε και για δεύτερη μέρα ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο τραγουδιστής εμφανίστηκε και τα "πήρε" όλα μαζί του.

“Θαύμα Νίκο! Θαύμα! Θαύμα” αναφώνησε με χαμόγελο ο νεαρός τραγουδιστής.

Να σας θυμίσουμε και τον λόγο που η Μαρία Σολωμού δεν είναι και φέτος μαζί με το Νίκο Μουτσινά ωστόσο...

Ποιος είναι ο λόγος που λείπει από την εκπομπή ο συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά;

Στη σημερινή εκπομπή του, ο Νίκος Μουτσινάς εμφανίστηκε χωρίς έναν στενό του συνεργάτη, ο οποίος βρέθηκε εκτός του «Καλό Μεσημεράκι»! Μάθετε αναλυτικά τι συνέβη!

Καθημερινά η εκπομπή του γνωστού παρουσιαστή ξεκινά με τους Alcatrash, να ερμηνεύουν ένα τραγούδι προκειμένου να κάνει την είσοδό του ο Νίκος Μουτσινάς.

Ωστόσο σήμερα, το γνωστό συγκρότημα εμφανίστηκε χωρίς τον τραγουδιστή του, Πέτρο Πυλαρινό. Στη θέση του εμφανίστηκε ο Λούκας Γιώρκας.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μουτσινάς εξήγησε πως ο λόγος που ο Πέτρος δεν ήταν σήμερα στην εκπομπή, είναι γιατί είναι άρρωστος.

Στο μεταξύ είδατε τα χθεσινά νούμερα του Νίκου Μουτσινά; Δεν το περίμενε κανείς!

Λούκας Γιώρκας