Χαμός στο My Style Rocks: Ποια τόλμησε να χαρακτηρίσει την Ευρυδίκη "Πάμελα Άντερσον";

Πανικός στο πλατό!

Χαμός στο My Style Rocks: Ποια τόλμησε να χαρακτηρίσει την Ευρυδίκη

Χαμός έγινε στο My Style Rocks καθώς παίκτριες αποφάσισαν να χαρακτηρίσουν την Ευρυδίκη "Πάμελα Άντερσον" on air. Όπως ήταν αναμενόμενο ο χαρακτηρισμός αυτός δεν της άρεσε με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε όσα της είπαν.

Την ώρα που η Janna Sireac έκανε πασαρέλα της και έδειξε στους κριτές τι επέλεξε να φορέσει ξεκίνησε ένας απίστευτος καυγάς.

Η Κιάρα Μαρκεζή όπως έγινε γνωστό είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πως οι συμπαίκτριες της λένε διάφορα για εκείνη και πως την χαρακτηρίζουν «Πάμελα Άντερσον».Δείτε εντωμεταξύ και την ηλικίας της Ευρυδίκης

Η Ευρυδίκη θέλησε να μιλήσει για αυτό στο πλατό, μπροστά στην Κατερίνα Στικούδη και την κριτική επιτροπή και ζήτησε να μάθει τι έχει συμβεί.

Τότε άρχισαν να μιλάνε όλες μαζί και νας έντονος καυγάς δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Κιάρα Μαρκέζη και την Janna Sireac.

Η 19χρονη έγινε έξαλλη με την Janna Sireac και με το ύφος που είχε επειδή κατηγορήθηκε ότι αυτή είπε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου «Πάμελα Άντερσον».

My Style Rocks: Απίστευτο ξέσπασμα από την Ευρυδίκη! "Για να σοβαρευτούμε επειδή εγώ δεν ξέρω από..."

Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε η Ευρυδίκη στο My Style Rocks λίγο μετά τον τσακωμό της με την Τόνια Κούμπα λέγοντας πως "δεν ξέρει από τηλεόραση κι εκείνη ξέρει, πως δεν θα ήθελε να συνεχίσει τον καυγά άλλο μαζί της για αυτό σταματάει".

Όπως γράψαμε και πριν λίγη ώρα η κόντρα μεταξύ των δυο διαγωνιζόμενων του My Style Rocks καλά κρατεί και οι δυο τους είχαν άλλον ένα καυγά στο πλατό.

Η Ευρυδίκη μάλιστα μετά από αυτό ξέσπασε λέγοντας πως δεν έχει κάτι προσωπικό: «Τέλος πάντων, για να σοβαρευτούμε επειδή εγώ δεν ξέρω από τηλεόραση κι εκείνη ξέρει, εγώ τώρα μαθαίνω, δε θέλω να συνεχίσω έναν διάλογο για να πάρουν αυτό μετά και να το παίξουν» είπε.