Κάτια Ζυγούλη: Σε αυτή την φωτογραφία πόζαρε με τον αδερφό του Σάκη Ρουβά, αλλά τους... μπερδέψαμε

Αδιανόητο...

Κάτια Ζυγούλη: Σε αυτή την φωτογραφία πόζαρε με τον αδερφό του Σάκη Ρουβά, αλλά τους... μπερδέψαμε

Πολλές φορές έχουμε πει πόσο ο Σάκης Ρουβάς μοιάζει με τον αδερφό του, ο οποίος είναι λίγα χρόνια μικρότερος του. Σε μια φωτογραφία που τον είδαμε με την Κάτια Ζυγούλη, τους μπερδέψαμε, αφού αρχικά νομίζαμε πως είναι ο τραγουδιστής.

Ο Σάκης Ρουβάς έχει άψογες σχέσεις με την οικογένεια του και μεγάλη αδυναμία στα αδέρφια του, Τόλη και Νίκο και Βασίλη. Μπορεί όλοι τους να έχουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, ωστόσο πάντα βρίσκουν χρόνο για να περνάνε μαζί.

Μάλιστα, ο ένας αδερφός του, ο οποίος είναι και σαν... φωτοτυπία του συμμετείχε σε ένα από τα βίντεο της Κάτιας Ζυγούλη στο Youtube. Μάλιστα, ο ίδιος έκανε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του, αφού η οικογένεια του τραγουδιστή επικρατεί να κρατάει χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Κάτια Ζυγούλη αποφάσισε να κάνει έναν διαγωνισμό μαγειρικής με τον Αποστόλη και κριτές τα παιδιά της. Κατιά Ζυγούλη και Αποστόλης Ρουβάς μπήκαν στην κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και μαγείρεψαν, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, μακαρόνια με κιμά.

Το μοντέλο μαγείρεψε με τον «μαμαδίστικο» τρόπο όπως σημείωσε η ίδια και ο αδελφός του Σάκη Ρουβά είχε ένα πλεονέκτημα καθώς σπουδάζει σεφ.

Σε ένα από τα βίντεο της, η Κάτια Ζυγούλη έχει αποκαλύψει κάτι πολύ «κρυφό» για την σχέση της με τον Σάκη Ρουβά.

Ο τρίτος αδερφός του Σάκη Ρουβά - Ούτε η Ζυγούλη δε τον αναγνώρισε!

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ο απόλυτος σταρ και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς! Το ίδιο όμως και ο αδερφός του Απόστολος, ο οποίος είναι ένας κούκλος. Υπάρχει όμως και τρίτος Ρουβάς στην οικογένεια τον οποίο δεν αναγνώρισε ούτε η Κάτια Ζυγούλη!

Πολύς λόγος έχει γίνει για τον σχεδόν δίδυμο αδερφό του πασίγνωστου τραγουδιστή, ο οποίος είναι σαν φωτοτυπία του! Λίγοι είναι ωστόσο αυτοί που γνωρίζουν την ύπαρξη του τρίτου αδερφού της οικογένειας Ρουβά.

Ναι καλά διαβάζεται, ο Σάκης έχει και τρίτο αδερφό που τον λένε Βασίλη! Ο Βασίλης ωστόσο δεν μοιάζει και τόσο στα δύο αδέρφια του.

Δείτε τη φωτογραφία του και θα καταλάβετε το λόγο που ούτε η Κάτια Ζυγούλη δε θα μπορούσε να αναγνωρίσει τη συγγένεια!

ρουβάς αδερφόςβασίλης ρουβάς