Ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες αποκαλύπτει - "Κάνω γυμνισμό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από..."

Δεν σας πάει το μυαλό

Ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες αποκαλύπτει -

"Κάνω γυμνισμό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να βρίσκεσαι μέσα στη θάλασσα ή κάτω από τον ήλιο, εσύ με το κορμί σου". Ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες αποκαλύπτει τα πάντα από την προσωπική της ζωή και σοκάρει τους πάντες στο πλατό.

Ο λόγος για την Έλλη Τρίγγου, που καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το "The 2night show" δεν δίστασε να μιλήσει για τον γυμνισμό που κάνει, αλλά και για άλλες άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Κάνω γυμνισμό. Κάνω κυρίως γυμνισμό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο, από το να βρίσκεσαι μέσα στη θάλασσα ή κάτω από τον ήλιο, εσύ με το κορμί σου. Θεωρώ πως το ανθρώπινο σώμα είναι ό,τι πιο όμορφο, ένα δώρο. Η περιουσία μας. Δεν μου ανήκει τίποτα άλλο εκτός από το σώμα μου!»

«Οπότε όταν βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον προστατευμένο, που επιτρέπεται και δε θα φέρω άλλον σε δύσκολη θέση, φυσικά και το επιλέγω, εννοείται. Εγώ και πολύς άλλος κόσμος που ξέρει να εκτιμάει την ελευθερία»

Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο. Και μιας και μιλάμε για τις Άγριες Μέλισσες, εσείς είδατε το νέο spoiler φωτιά για το μέλλον της σειράς;

Δανάη Λουκάκη: Η «Παγώνα» από τις Άγριες Μέλισσες σοκάρει: «Δέχτηκα πολλά...»

Σε αποκαλύψεις προβαίνει η Δανάη Λουκάκη, η τηλεοπτική Παγώνα από τις «Άγριες Μέλισσες» και σοκάρει με μερικές από αυτές! Μίλησε για τα πολλά μηνύματα που δέχτηκε για τον ρόλο αλλά και για πράγματα στην ζωή της που κανείς δεν γνώριζε.

Κάνει ένα άλμα στον χρόνο και μεταμορφώνεται στον φακό του YOU σε σύγχρονη νοικοκυρά και γυναίκα, η οποία δηλώνει μεγάλη θαυμάστρια της Δέσποινας Βανδή! Σε ένα μικρό flashback της ζωής της ταξιδεύουμε από την Αθήνα στην Κρήτη και στο Λονδίνο, στα πρώτα της φλερτ, στα χρυσά μετάλλια στην κολύμβηση, στις ανατρεπτικές συναντήσεις με τους θαυμαστές της, εξομολογείται τι είναι αυτό που θα τη θυμώσει, μιλά για το πότε δέχτηκε υβριστικά σχόλια και συγκινείται όταν αναφέρεται στα εκατοντάδες μηνύματα που δέχτηκε από γυναίκες που πέρασαν επιλόχειο κατάθλιψη όπως και η τηλεοπτική της ηρωίδα, ενώ παραδέχεται πως μόλις πρόσφατα απέκτησε τηλεόραση στο σπίτι της!

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ για το περιοδικό You

Δανάη Λουκάκη άγριες μέλισσες αντ1

Ανάμεσα στα γυρίσματα στο Διαφάνι του 1958 και τις εντατικές πρόβες για το «YFSF» - έχουμε, μάλιστα, την λίστα με όλα τα ονόματα που θα συμμετέχουν φέτος -, η Δανάη μπαίνει στην υπερσύγχρονη κουζίνα μας έτοιμη να αποδείξει τα πολλαπλά ταλέντα της. Από μικρό κοριτσάκι ήταν ένας... πύραυλος ενέργειας και διάθεσης και αυτό αποδεικνύεται στην κάθε της κουβέντα.

Παρά την κρητική καταγωγή σου γεννήθηκες στην Αθήνα;

Ναι, και μεγάλωσα στα Πατήσια. Στα 12 μου χρόνια, όμως, μετακομίσαμε με τους γονείς μου στην Κρήτη, στο Ακρωτήρι Χανίων. Ο μπαμπάς μου είναι στρατιωτικός και η μητέρα μου είναι δημόσιος υπάλληλος με καταγωγή από το νησί, αλλά θεώρησαν ότι θα είχαμε εγώ και η αδερφή μου μια πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής αν φεύγαμε εκτός Αθηνών. Είχαμε σπίτι με έναν μεγάλο κήπο που ήταν πάντα ανοιχτός σε όλους, παίζαμε, τρέχαμε, κάναμε ποδήλατο, τα αγόρια έπαιζαν ποδόσφαιρο, έχω κάνει τρελά παιχνίδια με όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Χαιρόμουν πολύ γιατί ως παιδί ήμουν υπερκινητική και όταν ζούσαμε στην Αθήνα δεν μπορούσα να είμαι κλεισμένη σε ένα διαμέρισμα.

Είσαι σε σχέση αυτή την εποχή;

Δυστυχώς, όχι. Πού καιρός ανάμεσα στις «Άγριες Μέλισσες» και στο «YFSF»;

Ντροπαλή είσαι και όταν σε φλερτάρουν;

Φυσικά! Κολακεύομαι, βέβαια, αν ο άντρας που με πλησιάσει είναι ευγενικός.

Αν δεν είναι;

Δανάη Λουκάκη συνέντευξη περιοδικο you

Θα βρεθώ σε αμηχανία και θα θυμώσω. Και στα social media αν κάποιος είναι προσβλητικός θα τον μπλοκάρω. Τον πρώτο καιρό που παιζόταν η σειρά και ο ρόλος της Παγώνας δημιουργούσε αμφίσημα συναισθήματα λάμβανα υβριστικά μηνύματα και αυτό με είχε σοκάρει. Ειδικά τότε που κατηγόρησα τον δάσκαλο και έλεγα στον κοινοτάρχη «αν είναι να πάρει πόδι ο δασκαλάκος της κακιάς ώρας και ψέματα θα πω και όλα θα τα κάνω». Όταν πια ο κόσμος κατάλαβε περισσότερο τον ρόλο μου άρχισαν να μου δείχνουν μεγάλη συμπάθεια και αγάπη.

Είχες ιδέα τι θα συνέβαινε όταν σε κάλεσαν για να αναλάβεις αυτόν τον ρόλο;

Το περασμένο καλοκαίρι είχα κάνει ένα περισσότερο αναγνωριστικό ραντεβού μιας γνωριμίας με την υπεύθυνη του κάστινγκ, την Ντίνα Κάσσου και τον σκηνοθέτη της σειράς, Λευτέρη Χαρίτο. Έκανα στη συνέχεια κάστινγκ και μετά από καιρό με πήρανε τηλέφωνο για να μου πουν ότι θα αναλάβω τον ρόλο της Παγώνας για τον οποίο δεν ήξερα τίποτε γιατί υπήρχε μια μυστικότητα σε σχέση με το σενάριο. Όταν διάβασα μετά κάποια επεισόδια είδα ότι ήταν ένας ρόλος πολύ έξω από εμένα, μιας γυναίκας που έχει κάνει οικογένεια και έχει παιδιά, δεν μπορούσα να καταλάβω πώς με φαντάστηκαν γι' αυτό. Στον «Αστέρα Ραχούλας» έκανα τη μικρότερη σε ηλικία, την ημίτρελη, τώρα κάνω την πολύ μεγαλύτερη!

Με τους ηθοποιούς από τις «Άγριες Μέλισσες» βρίσκεστε και εκτός γυρισμάτων;

Κάθε εβδομάδα κάνουμε συνάντηση! Και με τους συναδέλφους από τον «Αστέρα Ραχούλας» έχουμε ακόμη επαφές και αλληλοστηριζόμαστε. Κάθε τέτοια εποχή συναντιόμαστε, η Μέλπω Ζαρόκωστα μάλιστα είναι από τις πρώτες που δίνει το «παρών». Φέτος η Υρώ Μανέ είχε αναλάβει να μας οργανώσει και στη συνάντηση που κάναμε πριν από λίγες μέρες δεν ήμασταν μόνο οι ηθοποιοί, αλλά και οι τεχνικοί. Τώρα τους περιμένω να έρθουν στην πρεμιέρα του «YFSF», όπου φυσικά θα είναι και οι ηθοποιοί από τις «Άγριες Μέλισσες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ