Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Ασημίνα παίρνει το μωρό της Δρόσως - Αποκλειστικό σκάνδαλο στις Άγριες Μέλισσες

Μόνο εδώ αυτή η εξέλιξη!

Η Ασημίνα παίρνει το μωρό της Δρόσως - Αποκλειστικό σκάνδαλο στις Άγριες Μέλισσες
TV24 13.02.2020 11:13

Ένα αποκλειστικό σκάνδαλο θα σας αποκαλύψουμε σήμερα στο Youweekly.gr για την σειρά Άγριες Μέλισσες που έχει χτυπήσει κόκκινο σε ποσοστά τηλεθέασης στον ΑΝΤ1! Η Ασημίνα παίρνει το μωρό της Δρόσως επειδή δεν μπορεί να κάνει παιδί!

Η Ελένη ανακαλύπτει ότι ο πατέρας του μωρού της Δρόσως είναι ο Νικηφόρος! Η Δρόσω θα προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της για να γλιτώσει αυτό το βασανιστήριο, ενώ η Ασημίνα μαθαίνει πως δεν μπορεί να γίνει μητέρα! Η λύση θα είναι μία: το μωρό της Δρόσως να το πάρει η Ασημίνα! Το TV24 έχει όλο το παρασκήνιο κατ' αποκλειστικότητα!

Η εγκυμοσύνη της Δρόσως δεν μένει άλλο κρυφή από την Ελένη, η οποία νιώθει τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της και δεν ξέρει τι να κάνει! Στο μεταξύ, την αλήθεια μαθαίνει και η Ασημίνα, εντελώς τυχαία μετά το περιστατικό με τη φωτιά στο πατρικό της σπίτι. Συγκεκριμένα η Ελένη της λέει: «Δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μόνο τη φωτιά Ασημίνα! Η Δρόσω είναι έγκυος», της αποκαλύπτει και η Ασημίνα σοκάρεται. «Τι; Τι λες, μωρέ Ελένη;», όμως εκείνη συνεχίζει: «Μου το παραδέχτηκε ότι έκανε κάτι με τον τραγουδιστή από το μπουλούκι. Καλά το είχα καταλάβει τότε». Η Ασημίνα δεν μπορεί να το πιστέψει: «Μου ορκίστηκε ότι δεν είχε συμβεί τίποτα μεταξύ τους! Αχ, μωρέ Δρόσω, τι πήγες κι έκανες», μονολογεί. «Πρέπει να βρούμε αυτόν τον Παύλο, να του μιλήσουμε και να αναλάβει τις ευθύνες του! Δεν μπορεί η Δρόσω να σηκώσει μόνη της αυτό το βάρος! Ετσι και το μάθει το χωριό, θα γίνουμε βούκινο και ποιος μας σώζει μετά από το στόμα τους», λέει η Ασημίνα και η Ελένη συμφωνεί, όμως η Δρόσω διαφωνεί κάθετα. Η Ελένη ξεκινάει να βρει τον Παύλο και όταν τον εντοπίζει, τον πιέζει να παραδεχτεί πως είναι ο πατέρας του παιδιού της Δρόσως. «Εχετε τρελαθεί όλοι σας; Πώς σας ήρθε αυτό το πράγμα; Με αυτή την κοπέλα δεν έχω κάνει τίποτα! Μόνο ένα φιλί δώσαμε, δεν είμαι εγώ ο πατέρας που ψάχνετε», της απαντάει εκείνος, επιμένοντας πως δεν έχει κάνει τίποτα με τη Δρόσω πέρα από ένα φιλί που έδωσαν. Παράλληλα, η Ασημίνα προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω να ακολουθήσει εκείνη και τον Νικηφόρο στο Παρίσι και να μεγαλώσει εκεί το παιδί της: «Εσύ πάντα ήθελες να φύγεις και να πας να δεις άλλους τόπους! Ακουγες με πολλή προσοχή τα όσα έλεγε ο Νικηφόρος για το Παρίσι! Τώρα είναι η ευκαιρία, Δρόσω μου! Δεν μπορώ να σε βλέπω να βουλιάζεις έτσι στη θλίψη σου... Δεν θα είσαι μόνη σου, θα είμαι κι εγώ εκεί κοντά σου και μαζί θα τα ξεπεράσουμε όλα». Η Δρόσω έρχεται σε δύσκολη θέση...

«Μην πείτε τίποτα σε κανέναν»

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Ασημίνα θα αρρωστήσει βαριά και θα την πάνε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Νικηφόρος με την Πηνελόπη. Εκεί η κοπέλα μαζί με τον άντρα της θα βρεθούν απέναντι σε μια δυσάρεστη αλήθεια, όταν ο γιατρός θα τους ανακοινώσει πως οι πιθανότητες να αποκτήσουν παιδί είναι μικρές: «Δυστυχώς, έχετε λίγες έως μηδαμινές πιθανότητες να μείνετε έγκυος! Λυπάμαι», λέει ο γιατρός. Η Ασημίνα είναι συγκλονισμένη και προσπαθεί να αντέξει τα νέα δεδομένα στη ζωή της. Ούτε ο Νικηφόρος ούτε η Πηνελόπη ξέρουν πώς να αντιδράσουν. «Είμαι σίγουρη πως θα υπάρχει κάποια λύση! Θα ρωτήσουμε στο εξωτερικό, ίσως έχουν κάποιο είδος θεραπείας», προσπαθεί να την παρηγορήσει η Πηνελόπη, ενώ ο Νικηφόρος συμπληρώνει: «Εχει δίκιο η Πηνελόπη! Θα γίνουμε γονείς, ο κόσμος να χαλάσει». Η Ασημίνα χωρίς να το πιστεύει για να μην τους χαλάσει χατίρι τους λέει: «Εχετε δίκιο. Θα το παλέψουμε μέχρι τέλους! Μόνο που δεν θέλω να το μάθει κανείς! Δεν θα ήθελα να στενοχωρήσουμε τους γονείς σου, Νικηφόρε. Εχουν περάσει πολλά και περιμένουν πώς και πώς ένα εγγόνι για να μπει ξανά χαρά στο σπίτι τους. Αλλωστε ο γιατρός είπε πως είναι μικρές οι πιθανότητες. Θα το ψάξουμε». Η Ασημίνα αποκαλύπτει στην Ανέτ το πρόβλημα της υγείας της κι εκείνη προσπαθεί να της δώσει κουράγιο: «Είμαι σίγουρη πως θα γίνεις μια μέρα μητέρα και μάλιστα θα είσαι η καλύτερη! Μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω! Πίστεψέ το και θα γίνει το θαύμα».

Η Δρόσω κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Η Ελένη προσπαθεί να φτάσει στην άκρη του νήματος και να ανακαλύψει ποιος είναι ο πατέρας του μωρού της Δρόσως! Η στιγμή αυτή δεν αργεί και συγκλονισμένη καταλαβαίνει πως αυτός είναι ο Νικηφόρος! Είναι πια αποφασισμένη να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και πιάνει τον Νικηφόρο να του μιλήσει: «Πώς μπόρεσες να κάνεις κάτι τέτοιο στην Ασημίνα; Πώς μπόρεσες να την προδώσεις με την αδελφή μας; Εχω χάσει πάσα ιδέα για εσένα. Δεν θα πω τίποτα στην Ασημίνα, γιατί δεν θα αντέξω να δω και την άλλη μου αδελφή να καταρρέει. Εχεις ήδη κάνει κακό στη μικρή. Θα πάρεις την Ασημίνα και θα φύγετε στο Παρίσι και θα ξεχάσεις μια για πάντα το μωρό της Δρόσως! Σαν να μην υπάρχει». Η Δρόσω δεν αντέχει άλλο το βάρος που κουβαλάει στην ψυχή της και αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή τόσο τη δική της όσο και του αγέννητου παιδιού της, αλλά την τελευταία στιγμή τη σώζει η Ελένη, η οποία τα χάνει με το πόσο άσχημα ψυχολογικά είναι η αδελφή της. Το ίδιο σοκαρισμένοι είναι και ο Νικηφόρος με την Ασημίνα, η οποία τώρα θέλει να μείνει στο Διαφάνι δίπλα στην αδελφή της: «Νικηφόρε μου, καλύτερα θα ήταν να μη φύγουμε ακόμα! Δεν θέλω ν' αφήσω τη Δρόσω σ' αυτή την κατάσταση! Θέλω να είμαι δίπλα της, με χρειάζεται», του λέει και εκείνος έχοντας στο μυαλό του τα λόγια της Ελένης την πιέζει να φύγουν. «Η ιστορία επαναλαμβάνεται», σχολιάζει η Ελένη για την απόπειρα αυτοκτονίας της Δρόσως και η νεαρή κοπέλα θέλει να μάθει τι εννοεί! Τότε η Ελένη αναγκάζεται να της αποκαλύψει το ένοχο μυστικό της οικογένειάς τους που αφορά τη μητέρα τους και τον Μιλτιάδη, αλλά και τις πιθανότητες να είναι κόρη του!

Ετσι θα κρύψουν την εγκυμοσύνη!

Το TV24 πρώτο σας είχε αποκαλύψει ήδη από τις 4 Ιανουαρίου 2020 το πώς η Ασημίνα θα πάρει το μωρό της Δρόσως και θα το παρουσιάσει σαν δικό της προκειμένου να αποφύγουν τα κουτσομπολιά στο Διαφάνι! Το σχέδιο θα έχει ως εξής: η Ασημίνα μαζί με τον Νικηφόρο, που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά, θα φύγουν στο Παρίσι, ώστε να μπορέσουν να κρύψουν το ψέμα τους, ενώ δήθεν μαζί τους θα βρίσκεται και η Δρόσω. Στην πραγματικότητα, όμως, η μικρή Σταμίρη θα είναι κλειδωμένη για 9 μήνες στην αποθήκη του πατρικού της. Ολο αυτό το διάστημα που θα βρίσκεται εκεί απομονωμένη, η Δρόσω θα συνειδητοποιήσει τα λάθη που έκανε, το πόσο άσχημα φέρθηκε και θα μετανιώσει που ερωτεύτηκε τον άντρα της αδελφής της. Η μεγάλη μέρα της γέννας θα φτάσει και η Δρόσω θα αποχαιρετήσει για πάντα το μωρό της, ξέροντας πως ποτέ δεν θα μπορέσει να αποκαλύψει την αλήθεια... Οπως συνέβη με την ίδια, τη μητέρα της και τον Μιλτιάδη!

Πόλεμος ανάμεσα σε Παγώνα & Ουρανία

Η Παγώνα προσπαθεί να κερδίσει πάλι τη θέση της στο σπίτι της, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μέχρι που ανακαλύπτει τον πραγματικό λόγο που ο άντρας της έχει απομακρυνθεί από κοντά της, όταν πιάνει στα πράσα σε μια τρυφερή στιγμή τον Τόλλια με την Ουρανία. «Παλιοθήλυκο, θέλεις να μου πάρεις τον άντρα; Σ' έβαλα στο σπίτι μου, σε είχα φίλη μου και εσύ ήθελες να μου κλέψεις τον άντρα! Εξαφανίσου και μην τολμήσεις να εμφανιστείς ποτέ ξανά μπροστά μου», της ουρλιάζει, ενώ ο Τόλλιας θυμώνει με τη συμπεριφορά της γυναίκας του: «Πώς τολμάς και μιλάς έτσι; Οσο εσύ αποφάσιζες να φύγεις, η Ουρανία ήταν εδώ να φροντίζει τα παιδιά σου που τα παράτησες». Η Παγώνα δεν έχει σκοπό να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και να χάσει τον άντρα της. Θα κάνει βούκινο σ' όλο το χωριό τι έχει συμβεί με την Ουρανία και τότε εκείνη θα βρεθεί στη θέση της Ελένης, που της είχε κάνει το ίδιο η Θεοδοσία!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ για το περιοδικό Tv24

Ωστόσο έχουμε spoiler για το τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο - στο επεισόδιο της Τετάρτης 13/2 δηλαδή - αλλά και τι θα συμβεί γενικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας στην σειρά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

11 μονάδες πάνω το MasterChef από τις Άγριες Μέλισσες - Τι νούμερα έκαναν στον ΑΝΤ1

Δανάη Λουκάκη: Η «Παγώνα» από τις Άγριες Μέλισσες σοκάρει: «Δέχτηκα πολλά...»

Διαβάστε περισσότερες περισσότερες τηλεοπτικές εξελίξεις στο Youweekly.gr

Share