Άγριες Μέλισσες:"Βόμβα" οι εξελίξεις (13/2) - Ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει...

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Άγριες Μέλισσες:

Σας έχουμε όλες τις "καυτές" εξελίξεις που θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς 'Άγριες Μέλισσες". Ο Μιλτιάδης προσκαλεί τη Βιολέτα στο σπίτι του και αποκαλύπτει στη Θεοδοσία και στον Λάμπρο το δεσμό τους.

Αναλυτικά όσα θα δούμε σήμερα (13/2) στον ANT1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 73

Φοβούμενη ότι ο Κυπραίος κρύβει κάτι πολύ σκοτεινό, η Ασημίνα εναντιώνεται στο γάμο του με την Ελένη. Ο Νέστορας υπόσχεται στην Ανέτ ότι θα τη βοηθήσει να βρουν τον χαμένο γιο της. Η Ουρανία κι ο Τόλλιας νιώθουν ενοχές που ήρθαν κοντά και προσπαθούν να αποφύγουν τα χειρότερα. Ο Μιλτιάδης προσκαλεί τη Βιολέτα στο σπίτι του και αποκαλύπτει στη Θεοδοσία και στον Λάμπρο το δεσμό τους. Πώς θα τη δεχτούν εκείνοι στο σπίτι τους; Η Μυρσίνη ζητάει τη βοήθεια της Ασημίνας με σκοπό να αποτρέψει την απόφαση του Νικηφόρου να φύγει με την Ασημίνα για το Παρίσι. Μία απροσδόκητη εμφάνιση στο σπίτι του Νέστορα, φέρνει τον Κυπραίο αντιμέτωπο με το σκοτεινό παρελθόν του και απειλεί να ανατρέψει τα σχέδια του γάμου του Κυπραίου με την Ελένη…

Να πούμε ότι οι Άγριες Μέλισσες έχουν πλέον ένα ισχυρό αντίπαλο απέναντί τους με το MasterChef να "πιάνει" τρελά νούμερα.

"Βόμβα' από γνωστό ηθοποιό - Θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε Άγριες Μέλισσες και το Κόκκινο ποτάμι!

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε δεχτεί πρόταση για να έχει "πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στο Κόκκινο Ποτάμι αλλά και στις Άγριες Μέλισσες ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει αποδεκτή καμία από τις δυο προτάσεις.

O λόγος για τον Δημήτρη Μοθωναίο που με αφορμή την την συνέντευξη τύπου της νέας παράστασης “Περηφάνια και προκατάληψη” που θα ανέβει στο θέατρο Αλκυονίς ο ηθοποιός μίλησε Στη Φωλιά των Κούκου.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος είπε πως αναμένει κάποια πρόταση για τηλεοπτική εμφάνιση. “Από το Κόκκινο Ποτάμι είχα πρόταση, όπως και από τις Άγριες Μέλισσες, αλλά δεν γινόταν να την δεχθώ γιατί δεν είχε ολοκληρωθεί το σίριαλ Η Ζωή Εν Τάφω”.

“Γενικά, σε όποιο σίριαλ υπάρχει φέτος στην ελληνική τηλεόραση ήταν να είμαι” συμπλήρωσε με χαμόγελο ο νεαρός ηθοποιός. “Στο Κόκκινο Ποτάμι με προόριζαν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ιωάννη Παπαζήση”.Εντωμεταξύ δέιτε και ένα μεγάλο spoiler για το τέλος της Ιφιγένειας στο Κόκκινο Ποτάμι.