Πάολα: Λίγες ημέρες πριν τη λήξη της συνεργασίας της το βίντεο ανατριχιάζει - Θα σας «μαγέψει» η φωνή της

Θα πάθετε πλάκα...

Πάολα: Λίγες ημέρες πριν τη λήξη της συνεργασίας της το βίντεο ανατριχιάζει - Θα σας «μαγέψει» η φωνή της

Η φωνή της Πάολα θα σας «μαγέψει» τόσο αν την ακούσετε από κοντά, όσο και μέσα από το παρακάτω βίντεο. Λίγες ημέρες πριν το τέλος της συνεργασία της με το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Νίκο Κουρκούλη, θα σας ανατριχιάσει το τραγούδι της.

Αγαπάει την μουσική από πολύ μικρή. Άρχισε να τραγουδά στα 14 της χρόνια μετά από πρόταση του ιδιοκτήτη του μαγαζιού και την έγκριση από τους γονείς της, ενώ στα 19 της ξεκίνησε να τραγουδά σε κέντρα της Θεσσαλονίκης. Σιγά σιγά, είδε την καριέρα της να «εκτοξεύεται».

Πριν λίγους μήνες η Πάολα ανέβηκε και πάλι στην πόλη όπου ξεκίνησε, έχοντας στο πλευρό της τον Νίκο Κουρκούλη όπου συνεργάστηκαν με αγαπημένο νυχτερινό κέντρο. Κάθε βράδυ το μαγαζί γέμιζε από κόσμο. Ωστόσο, είχαν και μια δυσάρεστη στιγμή, όταν άγνωστος τηλεφώνησε για «βόμβα» με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.

Σε λίγες ημέρες όμως η συνεργασία τους ολοκληρώνεται. Βέβαια, έχει πάρει παράταση όπως αποκάλυψε η ίδια η Πάολα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ένα βίντεο που τραγουδάει στην πίστα και η φωνή της ανατριχιάζει.

Μπορεί η φωνή της να ανατριχιάζει ωστόσο σε βίντεο θα πάθετε πλάκα με τα τα πανέρια που την είχαν «πνίξει»

Χαμός επικρατεί στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Πάολα μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη. Μάλιστα, τα πανέρια που πετάνε οι θαμώνες την «πνίγουν» πάνω στην πίστα με αποτέλεσμα να μην μπορεί ούτε να περπατήσει από τους δίσκους και τα λουλούδια.

Είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, στο κομμάτι των λαϊκών τραγουδιών. Η φωνή της όταν ανεβαίνει να τραγουδήσει... ανατριχιάζει, ενώ κάνει ακόμη και τον ελεύθερο να «κόψει» φλέβες.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πάολα, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορες στιγμές από το νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης με τις στιλιστικές της επιλογές να εντυπωσιάζουν και τα τραβάνε όλα τα βλέμματα.

Με ένα βίντεο που δημοσίευσε πάθαμε πλάκα, καθώς οι θαμώνες τις είχαν πετάξει τόσα πανέρια πάνω στην πίστα που την είχαν καλύψει, με την τραγουδίστρια να έχει «πνιγεί» από τα πολλά λουλούδια και δίσκους με αποτέλεσμα να μην μπορείς να περπατήσει.

Να σημειώσουμε πως στο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης η Πάολα και ο Νίκος Κουρκούλης - οποίος πρόσφατα έχασε ένα αγαπημένο του πρόσωπο - θα πραγματοποιήσουν ακόμη τέσσερις εμφανίσεις πριν ολοκληρωθεί η συνεργασία τους.