My Style Rocks: Spoiler - "βόμβα" από την Δήμητρα Αλεξανδράκη

Θα την δούμε πίσω στις οθόνες μας;

My Style Rocks: Spoiler -

Ένα spoiler "βόμβα" έσκασε από την Δήμητρα Αλεξανδράκη για το My Style Rocks, που δεν περιμέναμε! Η ίδια σε πρόσφατες δηλώσεις, δεν μπόρεσε να μην απαντήσει σε όλα όσα ακούγονται, δίνοντας τέλος στις υποψίες.

Σύμφωνα με τα spoilers, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι αυτή που θα φύγει από το αποψινό Gala, και όταν ο φακός του Πρωινού την τσάκωσε, δεν γινόταν να μην κάνει το κρίσιμο ερώτημα.

Η παίκτρια επιβεβαίωσε πως όντως αυτή είναι που θα φύγει απόψε, ενώ στο ερώτημα του αν θα την δούμε πίσω στο ριάλιτι, όπως ακούγονται, γύρισε και απάντησε, “Φήμες είναι, όπως το είπες.”

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει φέρει πολλές αντιδράσεις στο παιχνίδι. Μάλιστα, μια ημέρα ήταν η αφορμή που ο Στέλιος Κουδουνάρης κλειδώθηκε στο καμαρίνι του.

Πριν λίγες ημέρες στο My style rocks έριξε... γαλλικά στον αέρα η Αλεξανδράκη γιατί την είπε «βλαχάρα» η Τζώρτζια

Χαμός έγινε και στο σημερινό επεισόδιο του My style rocks, αυτή την φορά ανάμεσα στην Δήμητρα Αλεξανδράκη και την Τζώρτζια Παναγή. Η δεύτερη την είπε «βλαχάρα» και η πρώτη άρχισε τα γαλλικά στον αέρα του show.

Δυο περίπου εβδομάδες μετράει ο τρίτος κύκλος του show μόδας στον ΣΚΑΙ και ήδη οι πρώτοι τσακωμού ανάμεσα σε παίκτρια, αλλά και παίκτρια - κριτές, έχουν ξεκινήσει από νωρίς.

Και φέτος η Κατερίνα Στικούδη η οποία είναι στη θέση της παρουσιάστριας, μας συστήνει κοπέλες με διαφορετικό στιλ. Χρήσιμες συμβουλές για την εμφάνιση και ατάκες που θα... γράψουν δίνουν φέτος οι κριτές, Στέλιος Κουδουνάρης, Έλενα Χριστοπούλου ο Λάκης Γαβαλάς.

Ωστόσο σήμερα, πριν φτάσει στους κριτές η Κορίνα Αβραμιτίδου, με αφορμή το looks της, ξεκίνησε ένας έντονος διάλογος ανάμεσα στην Δήμητρα Αλεξανδράκη και την Τζώρτζια Παναγή. Η δεύτερη ξεκίνησε να σχολιάζει την εμφάνιση της και σε ένα σημείο πήρε το λόγο η πρώτη και είπε πως αυτά που λέει είναι άκυρα και με χιουμοριστική διάθεση και κρητική προφορά είπε στην Κορίνα να ανοίξει το μπουφάν της.

Τότε η Τζόρτζια Παναγή αποκάλεσε την Δήμητρα Αλεξανδράκη «βλαχάρα» και μεταξύ τους ξεκίνησε ένας έντονος καβγάς με αποτέλεσμα να αρχίσουν μέχρι και τα... γαλλικά. Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο έχει προκαλέσει ένταση.