Καφέ της Χαράς: Αποκάλυψη "βόμβα" - Μπαίνει και πρόσωπο άτομο στη σειρά

Δεν σας πάει το μυαλό

Καφέ της Χαράς: Αποκάλυψη

Το Καφέ της Χαράς συνεχίζει να είναι δυνατό χαρτί και όπως εκείνο έτσι και τα πρόσωπα που έρχονται στο χωριό είναι "φωτιά"! Πρόσφατα βγήκε στο φως ακόμα μια αποκάλυψη "βόμβα", όπου μαρτυρά ποιο είναι το τρίτο άτομο που θα μπει στη σειρά και θα προκαλέσει "πανικό"!

Την αποκάλυψη μάλιστα έκαναν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπου και είχαν αποκλειστική συνέντευξη με το πρόσωπο που θα μπει άμεσα στα επόμενα επεισόδια.

Ο λόγος για την Κατερίνα Τσάβαλου, όπου και αποκάλυψε on camera, πως όντως θα αποτελέσει σημαντικό πρόσωπο στην σειρά ο χαρακτήρας της και είναι πιο ενθουσιασμένη από ποτέ. Δείτε τα όσα "έδωσε" στην κάμερα, αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο. Και μιας και μιλάμε για την σειρά, εσείς ξέρατε ότι η Στέλλα αναλαμβάνει το καφέ;

Καφέ της Χαράς: Το πρόσωπο που επιστρέφει και θα φτάσει στο κόκκινο την τηλεθέαση

Ένα πρόσωπο από τα παλιά επιστρέφει στο Καφέ της Χαράς και πρόκειται να φέρει ανατροπές. Μάλιστα, θα φτάσει και πάλι στο κόκκινο την τηλεθέαση, αφού ήταν ένας από τους ρόλους που αγαπήθηκε και έγινε viral στα social media.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια με την συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρωινό. και τη Μαρία Κοκολάκη. Μάλιστα, έσκασε σαν έκπληξη, αφού είναι ένα από τα πρόσωπα που δεν περιμέναμε να δούμε.

Ο λόγος για την Ρόδη, την ανιψιά του παπά και της παπαδιάς, αρραβωνιαστικιά του Φατσέα και υποψήφια αρραβωνιαστικιά του Περίανδρου Πόπωτα στον πρώτο κύκλο της σειράς.

Η ηθοποιός Ευτυχία Φαναριώτη, αποκάλυψε:

«Ο Χάρης Ρώμας με είχε προτείνει για τον ρόλο της δασκάλας, αλλά η συνεργασία δεν ευδοκίμησε. Ήμουν εντελώς άγνωστη. Μετά από κάποιο καιρό με ξαναπήρε τηλέφωνο και μου είπε πως θα επανορθώσει δίνοντάς μου τον ρόλο της Ρόδης. Δεν είχα ξαναπαίξει ποτέ στην τηλεόραση. Ελπίζω πως η Ρόδη θα επιστρέψει. Πιστεύω θα επιστρέψει. Δε θέλω να φανταστώ πώς θα επιστρέψει, γιατί ο Χάρης και η Άννα Χατζησοφιά είναι τόσο ευφυείς και τόσο ευφάνταστοι σε ό,τι κάνουν που το αφήνω στα χέρια τους».

Να σημειώσουμε πως στο προηγούμενο επεισόδιο είχαν πτώση στην τηλεθέαση.

Η ημερομηνία που τελειώνει το Καφέ της Χαράς στον ΑΝΤ1

Έχουμε την ημερομηνία που τελειώνει το Καφέ της Χαράς στον ΑΝΤ1 και διαβάστε πότε έρχεται το φινάλε για την σειρά. Ο λόγος είναι σημαντικός και το Vanda's blog του Youweekly.gr έχει όλες τις εξελίξεις για την σειρά που σαρώνει στο κανάλι.

Εξάλλου, είναι γνωστό, όπως δείχνουν και τα νούμερα τηλεθέασης ότι ο Χάρης Ρώμας υπογράφει ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της σεζόν. Το δυναμικό κοινό ψηφίζει σταθερά Καφέ της Χαράς και το επεισόδιο της Παρασκευής έκανε ρεκόρ, όπως γράψαμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σειρά πήρε το πράσινο φως για την σεζόν 2020 - 2021 αλλά θα ολοκληρωθεί λίγο πριν το καλοκαίρι. Η επικρατέστερη ημερομηνία είναι η 12η Ιουνίου, μιας και στις 11 του μήνα κάνει πρεμιέρα το Euro, που επίσης σημειώνει υψηλά νούμερα. Εκεί περίπου θα τελειώσουν και τα άλλα μεγαθήρια για τον ΑΝΤ1, όπως οι Άγριες Μέλισσες και το Πέτα την Φριτέζα, προγράμματα που επίσης θα δούμε και σε επόμενες σεζόν.

Το Καφέ της Χαράς θα τελειώσει με ένα υπερ-γκράντε φινάλε που θα κρατήσει την αγωνία του κοινού στα κόκκινα, και ο Χάρης Ρώμας με την Άννα Χατζησοφιά ήδη συζητούν τις εξελίξεις, μιας και τα γυρίσματα είναι αρκετά μπροστά. Για ό,τι νεότερο, θα επανέλθω!