Ο διάλογος Σκορδά και Ουγγαρέζου για το Instagram! - "Εσύ δεν έχεις ζηλέψει;"

Εσύ έχεις κάνει φασαρία λόγω Instagram;

Ο διάλογος Σκορδά και Ουγγαρέζου για το Instagram! -

Το Instagram και το κατά πόσο προκαλεί προβλήματα στα ζευγάρια μπήκε ως θέμα συζήτησης στο "Πρωινό" με την Φαίη Σκορδά να ρωτά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αν έχει δει ποτέ κάτι που τον στεναχώρησε.

Ο διάλογος της Σκορδά με τον Ουγγαρέζο έγινε την Παρασκευή (14/2) το πρωί με αφορμή τη δήλωση που έκανε ο Ιβάν Σβιτάιλο, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, ότι διέγραψε το Instagram. Ο τελευταίος είπε ότι έσβησε τον λογαριασμό του καθώς όπως ανέφερε έχει χάσει πια το νόημά του. Με αφορμή αυτό λοιπόν η Φαίη Σκορδά σχολίασε αρχικά: "Πείτε μου την αλήθεια. Σκέφτομαι πως πολλές φορές έχουν γίνει καβγάδες ανάμεσα σε ζευγάρια για τα social media".

Τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που διαφώνησε μαζί της είπε χαρακτηριστικά: "Παντόφλα. Δεν είναι θέμα εγωισμού. Να κλείσω τους δικούς μου λογαριασμούς; Το Instagram τι δουλειά έχει; Φωτογραφίες. Αν σου αρέσει κάνεις like. Θα μαλώσω για ένα like;" "Εσύ δεν έχει ζηλέψει λόγω του Instagram; Δεν έχεις κάνει φασαρία λόγω Instagram;" ρώτησε η Φαίη Σκορδά. "Πριν την Ιλένια δεν υπήρχε Instagram. Πριν από έξι χρόνια" απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με την παρουσιάστρια να τον ρωτάει "Δεν είδες ποτέ κάτι που να σε στενοχώρησε;"

Δείτε τον διάλογό τους στο βίντεο που ακολουθεί

Ελπίζουμε πάντως το Instagram να μην δημιουργήσει θέματα στη νέα σχέση της όμορφης παρουσιάστριας.

Η ατάκα του Ουγγαρέζου στο Πρωινό - Δεν θα πιστέψετε τι είπε στην Φαίη Σκορδά

Η απίστευτη ατάκα του Δημήτρη Ουγγαρέζου στον αέρα του Πρωινού όταν άκουσε το όνομα της πρώην συντρόφου του στον αέρα της εκπομπής. Δεν φαντάζεστε τι είπε στην Φαίη Σκορδά μετά το άκουσμα του ονομάτος της σε θέμα που προβαλόταν.

Ο Δημήτρης Σαμόλης έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού. Ο ηθοποιός υποδύεται τον γιατρό Αλέξανδρο Βασταρδή στις Άγριες Μέλισσες.

Μετά το τέλος της συνέντευξης, ο Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε πως ο ηθοποιός είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τη Νάντια Μπουλέ. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος άκουσε το όνομα της πρώην συντρόφου του και είπε όλο νόημα στη Φαίη Σκορδά: «πάμε σε break σιγά-σιγά;».