Σκάνδαλο στο Buckingham - Τι συνέβη; H δυσάρεστη είδηση που προκάλεσε θλίψη

Τι έκαναν Μέγκαν και Χάρι;

Σκάνδαλο στο  Buckingham - Τι συνέβη; H δυσάρεστη είδηση που προκάλεσε θλίψη

Νέο σκάνδαλο "ξέσπασε" στο Buckingham με την δυσάρεστη είδηση που προκάλεσε θλίψη σε όλο το παλάτι. Τι συνέβη ακριβώς και τι έκαναν αυτή τη φορά ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν; Τι αποκάλυψε η Daily Mail;

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται πως απέλυσαν όλο το προσωπικό τους, συνολικά δηλαδή 15 άτομα, από το γραφείο τους στο παλάτι.

Αυτό όπως ακούγεται είναι το τελικό "χτύπημα", που αποτελεί σημάδι ότι το ζευγάρι είναι αποφασισμένο και δεν πρόκειται να γυρίσει ποτέ πίσω στην Βασίλισσα Ελισάβετ. Χαρακτηριστικά η Daily Mail ανέφερε, «Οι υπάλληλοι είναι τα τελευταία θύματα της βόμβας που έσκασαν ο Χάρι και η Μέγκαν με τη μετακόμισή τους στη Βόρεια Αμερική και την απόφαση για την οικονομική τους ανεξαρτησία από τη βασιλική οικογένεια». Μιας και μιλάμε για την βασιλική οικογένεια, εσείς ξέρετε για το τριπλό χτύπημα που βρήκε την Βασίλισσα Ελισάβετ πριν τα νεότερα που βγήκαν σήμερα;

Διαζύγιο μετά από 12 χρόνια γάμου στην οικογένεια της Βασίλισσας Ελισάβετ - Σκάνδαλο στο Buckingham

Σκάνδαλο ξέσπασε εδώ και λίγες ώρες στο Buckingham με την Βασίλισσα Ελισάβετ να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ αφού μετά από 12 χρόνια γάμου ήρθε το διαζύγιο για τον εγγονό της.

Δεν έχουν τελειωμό οι μπελάδες για την Βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς μετά το Megxit ένα ακόμη σκάνδαλο ταλανίζει το Μπάκιγχαμ.

Να σημειωθεί κιόλας πως η Meghan έχει βρει νέα δουλειά. Αλλά προχωράμε στο θέμα μας!

Ένα διαζύγιο από το... πουθενά, έφερε τα πάνω-κάτω στο Παλάτι και πλέον η Ελισάβετ έχει αρχίσει να σκέφτεται πάρα πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να «τραβήξει» τα λουριά καθώς οι υπόλοιπο γαλαζοαίματοι δεν δείχνουν να παίρνουν και πολύ σοβαρά τον ρόλο τους.

Μάλιστα, δημοσιεύματα, αναφέρουν πως οι απόφαση των Harry και Meghan να... αυτομολήσουν, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο διαζύγιο.

Η Καναδή, Autumn Philips, ζήτησε διαζύγιο από τον μεγαλύτερο εγγονό της Ελισάβετ, Peter, αφήνοντάς τον μετά από 12 χρόνια γάμου!

διαζύγιο Buckingham Βασίλισσα Ελισάβετ