Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα έκανε spoiler μεγατόνων! Τι θα γίνει με την Δρόσω;

Δεν φαντάζεστε τι θα συμβεί!

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα έκανε spoiler μεγατόνων! Τι θα γίνει με την Δρόσω;

Η Ασημίνα ή κατά κόσμον Έλλη Τρίγγου, βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night show και έκανε ένα spoiler μεγατόνων για τις Άγριες Μέλισσες. Τι θα γίνει με την Δρόσω; Ποιες οι εξελίξεις που θα δούμε στη σειρά του ΑΝΤ1 που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές.

«Στην αρχή νόμιζα ότι δεν υπάρχει ούτε ένα κοινό σημείο στην Ασημίνα και μένα. Όσο περνάει, όμως, ο καιρός βρίσκω πολλά κοινά στοιχεία. Η Ασημίνα έχει πολλή υπομονή, τη θαυμάζω γι’ αυτό και εύχομαι να της μοιάσω. Θα έπαιζα οποιονδήποτε ρόλο στις Άγριες Μέλισσες, είναι όλοι τους υπέροχοι» είπε στην αρχή η ηθοποιός.

Όσον αφορά την σχέση της με την Δρόσω είπε: «Η σεναριογράφος μας δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι αν δεν είχε φανταστεί για ποιο λόγο το κάνει. Είναι όντως βγαλμένα από τη ζωή.

Φαντάζομαι ότι θα κλονιστεί η σχέση με τις αδερφούλες και αυτό είναι που στεναχωρεί περισσότερο. Οι άντρες πάνε κι έρχονται, αλλά το αίμα νερό δεν γίνεται. Κάποια στιγμή η Ασημίνα θα το μάθει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο και το πώς θα το μάθει θα έχει ενδιαφέρον. Πώς θα γίνει αυτή η αποκάλυψη; Για να δούμε».

«Μπαίνοντας στη θέση της Δρόσως καταλαβαίνω τι κάνει γιατί ζει μια μορφή καταπίεσης και εγκλωβισμού» κατέληξε.

Μένει να δούμε την "καυτή" συνέχεια στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες που έκαναν πάλι το "θαύμα" τους στα νούμερα τηλεθέασης!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Μια επιστροφή και ένα τρίγωνο φέρνει τα πάνω κάτω!

"Καυτό" spoiler για τις Άγριες Μέλισσες. Μια επιστροφή αλλάζει τα δεδομένα για τους ήρωες. Τι θα δούμε στην αγαπημένη σειρά του ANT1;

Ανατροπές θα έρθουν στις Άγριες Μέλισσες με ένα ερωτικό τρίγωνο να δημιουργείται στο Διαφάνι! Τι είπε ο Χρήστος Πλαϊνης για τις εξελίξεις στην σειρά; Η Παγώνα έφυγε από το σπίτι της και άφησε τον σύζυγό της μόνο με τα παιδιά. Η Ουρανία όμως έρχεται να βοηθήσει όμως ξεκινά μια ερωτική ιστορία. Τι γίνεται όταν επιστρέψει η όμως η Παγώνα;

Ο Χρήστος Πλαϊνης μιλώντας στο περιοδικό «Myt]v και τη Σοφία Τσίρκα είπε χαρακτηριστικά μιλώντας για τον κοινοτάρχη των Άγριων Μελισσών και την Ουρανία:

"Είναι δύο άνθρωποι οι οποίοι λόγω κάποιων γεγονότων έρχονται κοντά. Συνειδητοποιούν ότι νοιάζεται ο ένας τον άλλον και υπάρχει μια οικειότητα και τρυφερότητα, μια επικοινωνία. Δεν είναι μια σχέση σαρκικά ερωτική με ενθουσιασμό και ερωτισμό έντονο. Είναι μια σχέση ανάγκης, που οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας μπορούν να την αντιληφθούν πιο καλά, από τη φλόγα και τον έρωτα δύο νεότερων ανθρώπων. Είναι μια ουσιαστική σχέση, όχι εφήμερη".

"Εκεί αρχίζουν να δημιουργούνται έντονες καταστάσεις και πολλά προβλήματα. Δημιουργείται ένα περίεργο τρίγωνο. Όλα αυτά που βλέπουμε, όμως, υπάρχουν στην πραγματικότητα. Στις κλειστές κοινωνίες, που όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους, τη μία μέρα τσακώνονται και την άλλη είναι καλά. Δεν ανακυκλώνεται ο κόσμος. Οπότε όλοι μπλέκονται μεταξύ τους γιατί είναι μια ελληνική πραγματικότητα και μιλάμε για ένα χωριό όπου βλέπεις τους ίδιους κάθε μέρα" αποκάλυψε για την επιστροφή της Παγώνας.