Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

My style rocks: Έπος! Δεν φαντάζεστε πως χαρακτήρισε η Ευρυδίκη την Κιάρα!

Κι όμως την είπε έτσι!

My style rocks: Έπος! Δεν φαντάζεστε πως χαρακτήρισε η Ευρυδίκη την Κιάρα!
News 14.02.2020 19:43

Ένα σκηνικό έπος έγινε στο My style Rocks αφού δεν φαντάζεστε πως χαρακτήρισε η Ευρυδίκη την Κιάρα στο σημερινό επεισόδιο. Η 19χρονη μετά την πασαρέλα της άκουσε τις κριτικές ωστόσο η σημερινή της εμφάνιση δεν άρεσε καθόλου.

Η Κιάρα Μαρκέζη έδειξε στις συμπαίκτριές της και στους κριτές το concept της όμως αυτό δεν άρεσε στην Ευρυδίκη με αποτέλεσμα να μην διστάσει να την «Πίπη!

«Μου θυμίζεις την Αλίκη Βουγιουκλάκη που έκανε τον Πίπη, που το έκανε εσκεμμένα αλλά δεν το έκανε καλά. Πας να βγάλεις ένα ανδρόγυνο αλλά...», της είπε χαρακτηριστικά.

Αυτό το σχόλιο δεν της άρεσε και απάντησε και εκείνη ενώ λίγο μετά, βρέθηκε απέναντι από τους κριτές και δεν πήρε τα καλύτερα σχόλια για την εμφάνιση της και από αυτούς..Δείτε επίσης την Αλεξανδράκη που "έκαψε" τον Κουδουνάρη με τα λόγια της!

My Style Rocks: Βγήκαν ξανά τα "μαχαίρια"! «Είσαι διπρόσωπη και φίδι»

Βγήκαν ξανά τα "μαχαίρια' στο My style Rocks καθώς οι παίκτριες τσακώθηκαν ξανά με την μια να κατηγορεί την άλλη πως είναι "διπρόσωπη και φίδι". Τι συνέβη όμως και ήρθαν σε ένταξη ξανά οι διαγωνιζόμενες του παιχνιδιού μόδας;

Η εμφάνιση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου ;έφερε για ακόμη μια φορά πανικό στο παιχνίδι με εντάσεις και απίστευτα σχόλια.

Η παίκτρια πρωταγωνίστησε ξανά σε καβγά και αυτή τη φορά βρέθηκε αντιμέτωπη με την Κορίνα Αδραμιτίδου με την κόντρα τους να μην παίρνει τέλος.

Η Ευρυδίκη είπε απίστευτα σχόλια για τη συμπαίκτρια της και μάλιστα πολλά από αυτά ξάφνιασαν κριτές αλλά και τις υπόλοιπες παίκτριες.

«Γλύφτρα δεν είναι, ούτε υπήρξα ούτε θα γίνω. Ανάγκη δεν το έχω, εσύ που το έχεις κάνε τη γλύφτρα εδώ. Εγώ ψεύτρα δεν είμαι ούτε γλύφτρα, ευχαριστώ. Είσαι διπρόσωπη και φίδι.

Νευριάζω πάρα πολύ, δεν πάω καλά. Νευριάζω τόσο πολύ που μου έρχεται να αποχωρήσω για να μην πλακώσω καμία στο ξύλο», είπε μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

My Style Rocks: Αδιανόητο περιστατικό! Εμφανίστηκε στην σκηνή με τρύπιο παντελόνι!

My Style Rocks: "Βγήκαν" τα μαχαίρια! "Μου βγάζει κάτι πολύ φθηνό!"

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share